Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Radość

Re: Radość 06/12/2008 18:18 #7

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek, szkoda tylko,że jest nas tak mało widocznych na tym forum-a to mnie smuci jak i to,że nie możemy dokończyć tworzenia stowarzyszenia.pozdrawiam jan :-(
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Radość 06/12/2008 18:31 #8

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Narazie jestem w dołku z powoływaniem stowarzyszenia , ale może jak złapie drugi oddech i ktoś wesprze nowy swoimi siłami to ruszymy DALEJ :-D

Re: Radość 07/12/2008 10:12 #9

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek, gratuluję optymizmu.ja już go tyle nie mam.cięszy mnię fakt,że mimo trudności nie poddajesz się.życzę wytrwałości,ja w miarę moich możliwości jestem do dyspozycji.pozdrawiam jan :-|

Re: Radość 07/12/2008 14:44 #10

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
To nie optymizm tylko nadzieja, że zajrzy tu taka osoba jak ty czy ja i będzie tak naprawdę chciała coś zrobić dla amputantów i podziałać i pomagać i poświecić swój czas, a nie tylko pogadać i nic więcej. To poprostu nadzieja, że wśród tylu ludzi musi być parę osób, co naprawdę chcą pomagać czynnie innym.

Re: Radość 07/12/2008 15:07 #11

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek, obyś miał rację.a wtedy dopiero będzie "radość" z tych osób które do nas dołączą i wtedy pozostali też będą mieli"radość,że mają ludzi,którzy będa dla nich pracowali :-/

Re: Radość 07/12/2008 19:24 #12

• Iwonka
  • ( Użytkownik )
  • Iwonka Avatar
hej, jestem tu od jakiegos czasu ale niestety malo sie udzielam na forum. Tez jestem amputowana od 3 roku zycia :-( i jak do tej pory malo przyjemnosc mnie spotkalo i jestem przekonana ze gdyby nie moje kalectwo moje zycie bylo by calkiem inne, radosniejsze........wiec moze ktos mi powie jak czerpac radosc z takiego nieszczescia.
Solka
Time to create page: 0.305 seconds