Witaj w klubie mik0000 i dopisuje się również do tego,że ludzie potrafią się" tego" brzydzić.Na początku tłumaczyłam sobie że to tylko palec ale niestety szybko się przekonałam że ludzie tak nie myślą.Nie zapomne jak po wypadku musiałam pójść do lekarza z wiązku z amputowanym palcem i pierwsze co usłyszałam to cytuję "dziewczyno i jak ty sobie znajdziesz męża?".Szczęka mi opadła ponieważ ten lekarz zajmował się właśnie takimi przypadkami a tu taki tekst!!!! :shock: I niestety to nie tylko takie słowa słyszałam w swoim życiu, bywały gorsze

. Dlatego mik0000 bardzo dobrze Cię rozumiem.Chociaż zawsze mówiłam sobie że gdybym była mężczyzną to pewnie byłoby mi dużo łatwiej żyć bez palca.Wydaje mi się że na kobiety trochę jednak inaczej się patrzy.
A jeżeli chodzi o te protezy to też jestem ciekawa ile kosztują i gdzie są.Na razie nie bardzo mam możliwość jeżdżenia i dowiadywania się o nie ,bo mam 8 miesięcznego smyka w domu.Jeżeli ktoś coś wie proszę piszcie, a jak ktoś ma ten sam problem co ja i chce pogatać to jestem do dyspozycjii.Pozdrowienia.
P.s marze o wszystkich palcach.