Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Jaka proteza za ok. 50 tys zł

Re: Jaka proteza za ok. 50 tys zł 23/08/2008 19:36 #19

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Marta jan dobrze ci radzi niedaj sie naciagacza. ;-)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Jaka proteza za ok. 50 tys zł 24/08/2008 15:58 #20

Oto namiary :Otto Bock, Poznań ul. Koralowa3 ,tel.01 6538250 Pozdrawiam.

Re: Jaka proteza za ok. 50 tys zł 24/08/2008 17:50 #21

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
dzięki iguana za pomoc w podanu namiarów na OB może nasz koleżanka zaraz go wykożystać.jan :-D

Re: Jaka proteza za ok. 50 tys zł 25/08/2008 13:17 #22

• Marta
  • ( Użytkownik )
  • Marta Avatar
Tylko, że mój problem dotyczy właśnie wymienianej wyżej firmy... I szczególnie u nich nie dostałam rzetelnej informacji.
A może mi ktoś opowiedzieć swoje doświadczenia dotyczące szczególnie kolan protezowych? Chodzi mi o nazwę, zakres możliwości funkcjonowania, firmę, cenę. Będę wdzięczna:) troszeczkę kojarzę już części Otto-Bockowskie, ale za doświadczenia się nie obrażę, a dodatkowo, może ktoś chodzi na innych częściach niż Otto-Bock, np. Ossur. Sądzę, że ta firma też jest dobra, ale brak mi wiedzy o cenach ich produktów i funkcjonalności.

Re: Jaka proteza za ok. 50 tys zł 25/08/2008 13:51 #23

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Marta witam cię i serdecznie pozdrawiam i troche mnie zaskakujesz tą wypowiedzią wyżej, Do tej pory nie interesowałem sie tak szczegółowo ale z zebranych opinni i wiadomości jakie otrzymałem to firma w Poznaniu OtoBoka przy pierwszej wizycie ogląda kikut i bada pacjęta oraz dokonuje wywiadu a nastepnie proponuje trzy protezy mówiąc która ile kosztuje i jakie funkce spełnia. Znajoma która dzwoniła z Warszawy i umówiła wizyte wstępnie z kolanem bezpiecznym i lejem silikonowym podano jej cenę około 17 000 (17 tysięcy )złotych. Niewiem jak to było w Twoim przypadku i jakie podałaś oczekiwania odnośnie protezy. Może cos opowiesz o Twojej wizycie w otoboku. We wrzesniu będą targo w Łodzi , napewno będę i zbiore więcej wiadomości.

Re: Jaka proteza za ok. 50 tys zł 21/09/2008 07:28 #24

• Marta
  • ( Użytkownik )
  • Marta Avatar
Nie ma sensu wnikać już jak wyglądała ta wizyta. Jednak jak się na wstępie powie, że amputacja jest z powodu wypadku to już zupełnie inaczej rozmowa wygląda. Oczywiście wiadomo o szansie na odszkodowanie, a to już zmienia postać rzeczy. O tańszych rozwiązaniach wtedy nawet nie mówią, a jeśli wspomną to prawie w negatywnym aspekcie.
Time to create page: 0.384 seconds