wiesz tomku że ja mam podobne odczucia,nie miałem odwagi o tym pisać ale wydaje mi się że trzeba pisac i glosno mówic.osoby niepelnosprawne są u nas bardzo dyskryminowane prawie na kazdym kroku.nasze państwo o nas nie dba.wydaje mi sie że jestesmy ciezarem dla wielu.chetnie pozbyło by sie tego problemu.targi tylko to potwierdziły.owszem pokazano ekstra sprzet,ale dla kogo?nas przecietnych ludzi nie stać na taki luksus.bylismy w osrodku rehabilitacyjnym i powiedz gdzie byl ten sprzet pokazywany na targach?a ośrodek w konstancinie ponoć należy do jednych z najlepszych w polsce.chyba ,że mówimy o personelu,który robil co mógl mając do dyspozycji sprzęt rehabilitacyjny z "demobilu", całkiem zużyty.ale elity urzadzają bale bo tak są zadowolone z siebie,że zrobili wszystko aby nam zyło się godnie i dostatnio.musze kończyć bo coraz bardzie jestem wzbużony i trafia mnie ta znieczulica.pozdrawiam nasze władze,może jakiś przedstawiciel was zaglądnie na to forum i "zapłacze nad naszy losem".powinno wam byc wstyd,ale aby sie wstydzic trzeba miec sumienie i wrazliwośc na krzywdy innych.jan