Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: TARGI W ŁODZI

Re: TARGI W ŁODZI 04/01/2009 09:09 #43

• Marta
  • ( Użytkownik )
  • Marta Avatar
Wiecie co? Właśnie przez takie dyskusje jak powyższa to forum schodzi na psy. Bardzo zainteresował mnie poruszony przez Toyotę12 temat, a Wasze kłótnie mnie po prostu dobiły. I Wy się dziwicie, że coraz mniej ludzi chce zabierać głos? Zamiast konkretnych odpowiedzi na konkretny temat na tym forum pisze się bzdury. A jak ktoś poruszy ważny temat to szybko się odbiega od sedna sprawy. To chyba nie tak powinno wyglądać. Wolałabym, aby każdy kto pisze post trzymał się tematu, bo tylko wtedy takie forum ma sens, a teraz to wygląda jak bełkot. Prywatne rozmowy proponuję przeprowadzać przez maile, telefony, gg, a nie forum, żeby ludzi irytować.
Temat został zablokowany.

Re: TARGI W ŁODZI 05/01/2009 12:07 #44

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Witaj Marta
Mam nadzieję że wybaczysz mi te moje wypowiedzi nie na temat , ale nieco łączą się z tematem Toyoty12 oraz targami w łodzi . Pojechałem tam z paru przyczyn . Zobaczyć co jest na rynku , jakie są ceny i postarać się poinformowac , rozdać ulotki o inicjatywie powstania stowarzyszenia. To co wspomniał toyota12 na temat cen jest jednym z powodów inicjatywy i buntu wewnętrznego że rynek jest tak strasznie drogi względem protez, a zyski na materiałach to trudno określić. Niema organizacji która powie stop ceną z nieba . Co do zakupu bez pośredników o czym wspomniał toyota12 to rozumiem i jego i tę firme i poprostu zasady rynkowe. Tak to już jest w biznesie. Są reguły. Nieoznacza to że zyski mają być bez kontroli i to na nas ON.
Temat został zablokowany.
Time to create page: 0.202 seconds