Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: TARGI W ŁODZI

Re: TARGI W ŁODZI 01/08/2008 19:43 #13

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Jolu ty równiez wybierasz sie na targi może stworzymy grupę ;-)
Temat został zablokowany.

Re: TARGI W ŁODZI 01/08/2008 19:44 #14

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Wybacz janku będe we wtorek w konstancinie to zajrze na oddział

Re: TARGI W ŁODZI 01/08/2008 21:35 #15

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
cieszę się tomku że będziesz,będzie okazja aby porozmawiać,trudno wszystko omówić na forum.pisze tak póżno ,nie mogę spać,duszno na sali,jest nas sześć osób,wszcyscy około65lat po amputacji.zachęcam ich do uczestnictwa w dyskusji na forum,oczywiście chętnie ,niestety nie mają komputerów.to dla nich bariera nie do pokonania.więc nie mogę ich zmobilizować do działnia chociaz widze u nich zainteresowanie.wydaje mi się ,ze gdyby powstało stowarzyszenie to można by było pozyskiwać nowych członków właśnie z posród takich osób,częsć z nich jest zagubionych,przestraszonych nie radzącym sobie z tym problemem-amputacji,aż sie prosi aby powstal wolontariat z pośród amputowanych, którzy pomogli by tym zagubionym przetwrać ten najtrudniejszy okres.moze ta nasza publiczna dyskusja zmobilizuje innych uczestników forum i zaczna działać,uaktywnią się mam taką nadzieję.pozdrawiam jan.

Re: TARGI W ŁODZI 09/09/2008 18:27 #16

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Jeżeli ktoś z forum wybiera sie na targi to zapraszam na pogaduszki przy stoisku ortocentrum bedę w czwartek.

Re: TARGI W ŁODZI 21/09/2008 07:17 #17

• Marta
  • ( Użytkownik )
  • Marta Avatar
Nigdy nie byłam na takich targach, ale teraz mam zamiar się wybrać. A czy orientujecie się, czy to jest płatne i jeśli tak, to ile kosztuje?

Re: TARGI W ŁODZI 21/09/2008 08:01 #18

• Jolka
  • ( Użytkownik )
  • Jolka Avatar
Dużo informacji jest na stronie Interservis.pl. O ile dobrze kojarzę, to wstęp dla niepełnosprawnych jest bezpłatny, tylko musisz mieć ze sobą leitymację.
Time to create page: 0.330 seconds