Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: kiepska proteza

Re: kiepska proteza 29/03/2009 08:54 #7

• rober
  • ( Użytkownik )
  • rober Avatar
Panie Janie zastanawiam się czy po takim czasie bez protezy nie będe mial problemów z jej zalożeniem, chodzeniem? Napewno już nie będe mial do niej takiego zaufania. Jak raz pękla to może znowu to zrobić.
Pozdrawiam Robert
Temat został zablokowany.

Re: kiepska proteza 29/03/2009 09:05 #8

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
rober,nie można byc takim pesymistą.wydaje mi sie,że teraz powinienes bandażowac kikuta,to uniemozliwi zmiany obwodu kikuta.nie powinieneś panikować.ja jak wychodziłem samodzielnie w protezie to miałem ze sobą zawsze klucz do dokrecenia śrub.nie musiałem z tego niezbednika korzystac ale czułem sie lepiej.głow do góry.jan

Re: kiepska proteza 29/03/2009 10:51 #9

• ( Gość )
W protezie tymczasowej materiały nie są najwyższej jakości. Mnie śruba łącząca stopę do rury pękała dwa razy, na szczęście nie na schodach, więc twardego lądowania nie miałem. Naprawa trwa trzy minuty i warto wziąć jedna śrubę na zapas....
Pozdrawiam...

Re: kiepska proteza 30/03/2009 17:04 #10

• rober
  • ( Użytkownik )
  • rober Avatar
Tylko puzniej chodząc to może w każdej chwili pęknąć. Może powinienem sobie jakąś tytanową śrube zamówić :-)
Pozdrawiam Robert

Re: kiepska proteza 30/03/2009 18:47 #11

Rober-zapewniam,będziesz chodził,tylko musisz jej zaufać-troszke wiecej wiary i optymizmu. :-)

Janie,trzymam kciuki-musi być dobrze,nie ma innej opcji.Ja mam jutro onkologa,a później zobaczymy,pozdrawiam.

Re: kiepska proteza 31/03/2009 11:02 #12

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
Bogusia 853, dzięki za słowa otuchy.mój optymizm jakos odleciał.czarno widzę przyszłość,mimo to jeszcze całkiem się nie poddałem.rober, nie możesz tak zakładać bo będziesz w ciągłym stresie.pozdrawiam jan
Time to create page: 0.359 seconds