Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: kiepska proteza

Re: kiepska proteza 03/04/2009 12:52 #13

• rober
  • ( Użytkownik )
  • rober Avatar
Witam. Już mi naprawili protezke. Protetyk powiedzial że to w tych protezach normalne.
Pozdrawiam Robert
Temat został zablokowany.

Re: kiepska proteza 03/04/2009 17:41 #14

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
rober, no i bardzo dobrze,tylko dlaczego tak długo na to czekałeś?jak ci sie chodzi? pozdrawiam jan :-)

Re: kiepska proteza 03/04/2009 18:15 #15

• rober
  • ( Użytkownik )
  • rober Avatar
Panie Janie czekalem dlugo bo najpierw musialem zalatwic transport a potem umówić się z protetykiem. Jak zalożylem proteze u protetyka to najpierw zlapal mnie skurcz a potem poczulem jakieś klucie w kikut. Dziś bylo już lepiej ale ten dziwny ból powracal co jakiś czas.
Pozdrawiam Robert

Re: kiepska proteza 04/04/2009 16:25 #16

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
rober,ważne,że masz już sprawną protezę,wydaje mi się,że te bule są przejściowe kikut odzwyczaił się od leja.ale nie lekceważ bulu jeśli nie będzie ustępował to trzeba zasięgnąć porady ortopedy.ja nadal nie mogę chodzic w protezie kikut nadal nabrzmiały.czekam na tomografię i ocenę stanu przez lekarzy-do końca miesiąca mam nadzieję,że podejmą decyzje co dalej.pozdrawiam jan

Re: kiepska proteza 04/04/2009 19:31 #17

• rober
  • ( Użytkownik )
  • rober Avatar
Panie Janie dziś już ten ból ustąpil. Już niedlugo będę robil proteze stalą, narazie taką zwyklą. Obawiam się tylko tego kolana otwartego, bo w tej zwyklej to w każdej chwili moglem ją sobie zablokować np. chodząc po schodach. Pewnie będzie trzeba uczyć się chodzić w niej od nowa, na początku z dwoma kulami potem z jedną. Mam nadzieję że u pana wszystko się uloży. Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert

Re: kiepska proteza 05/04/2009 08:35 #18

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
rober,Ja nie mam takiej pewnosci,reamputacia u mnie to tak jak u ciecie powyzej kolana.Ale to dopiero chyba gdzies za miesiąc.Po co martwic sie na zapas.dobrze,że ty masz spokój.Mnie bardzo brakuje tego,że nie moge załozyc protezy,tylko wózek lub kule.Ale i w tej sytuacji wychodze do ogrodu i wykonuje wiele prac np.ciecie tui grabienie trawy plewienie i jeszcze wiele innych robót ogrodowych.Jest trudno ale nie niemozliwe. Pozdrawiam jan ;-)
Time to create page: 0.330 seconds