Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Handel protezami?

Re: Handel protezami? 20/07/2013 23:01 #19

• Angela
  • ( Użytkownik )
  • Angela Avatar
Szok. Pierwszy raz słyszę o tym aby sprzedawać protezy, przecież każdy jest inny, na prawdę może pasować proteza na kogoś innego? Ja jakieś 14 lat temu miałam zrobione protezy obu dłoni, nałożyłam je tylko kilka razy, ale nie mogłam się do nich przyzwyczaić, a może nie chciałam, protezy były ładne, zadbane, wyglądał jak prawdziwe ręce, nawet paznokcie ponoć można było malować chociaż nigdy tego nie robiłam. Nie wiem jak wyglądają teraz bo ostatni raz widziałam je kilka lat temu. Protezy leżą w domu u mojej mamy. Jeśli będą w dobrym stanie mogę je komuś oddać jak będą pasować, ja nie używam protez nauczyłam się robić wszystko kikutami.
Angela
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Handel protezami? 21/07/2013 05:11 #20

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
protezy dloni są może indywidualne , ale nogi nie , mozna do woli zamieniac elementy, lej musi byc dopasowany do pacjenta . Kolano czy stopa to część zamienna

Re: Handel protezami? 21/07/2013 17:18 #21

• bodzio2
  • ( Użytkownik )
  • bodzio2 Avatar
  • Podziękowania 1
Może to jest już za późno co do wyrażania opinii czy powinien tu powstać wątek "Giełda protez". Moim zdaniem jest to dobry pomysł, wiele osób nie stać na zakup nowych protez, czy też ich elementów, i ewentualnie mogli by szukać ich właśnie na naszym forum taniej, a może nawet jakaś osoba by chciała oddać za darmo taka protezę. Wiadomo że całej protezy się nie użyje, bo lej do protezy musi być dobierany do każdego indywidualnie, ale podzespoły można wykorzystać jeśli będą dobre. Myślę że by to w niczym nie przeszkadzało, a mogło by faktycznie pomóc co niektórym z Nas. Myślę że wątek po winien mieć nazwę - Protezy / Sprzedam / Oddam / Przyjmę /, i w tym wątku można by było umieszczać ogłoszenia dotyczące protez, w ofercie sprzedaży powinna być podana cena, a także jeśli to jest możliwe także dodana fotografia danej protezy. To jest moje subiektywne zdanie w tym temacie, może każdy z Was ma inne, pozdrawiam :->
Żadna droga nie jest trudna, gdy idziemy razem...
Time to create page: 0.323 seconds