Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Handel protezami?

Re: Handel protezami? 25/04/2013 08:13 #7

• ula8200
  • ( Użytkownik )
  • ula8200 Avatar
  • Podziękowania 1
Dobrze Piotrze, że poczucie humoru Cię nie opuszcza. ja jednak jak już, to wolałabym nie znać szczegółów na temat pochodzenia owego sprzętu.tak jakoś dziwnie się czuję. W każdym bądź razie nie zdecydowałabym się na świadomy zakup protezy po nieboszczyku, bez względu na to jaka nie byłaby to promocja.Dla mnie jest to jednak jakieś tabu. czasy mamy takie jakie mamy, ale pewne sprawy powinny być uszanowane. Pozdrawiam Ula.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Handel protezami? 25/04/2013 10:59 #8

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
hmmmm...a gdyby w mercu z rocznika 2012 zmarł facet , i rodzina by cchciała tego merca sprzedac za powiedzmy ...5 tys, to mialabys opory??? w końcu siedziałabyś na tym samym fotelu w którym ktoś zmarł...:)) pozdrawiam forumowiczów :mrgreen:

Re: Handel protezami? 25/04/2013 12:52 #9

• ula8200
  • ( Użytkownik )
  • ula8200 Avatar
  • Podziękowania 1
Nie wiem czy wiesz, ale samochód, w którym umarł człowiek i przeleżał choćby 12 godzin, nie nadaje się do sprzedaży. Ma tak specyficzny zapach, że nie niweluje tego nawet wymiana foteli i podsufitki.Nie da się tego smrodu wyeliminować. A tak na marginesie nie jestem fanką mercedesów. Pozdrawiam.

Re: Handel protezami? 25/04/2013 15:47 #10

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
wiem :)0 kiedys sie podjałem wyczyszczenia takiego auta :) nie dało sie ...chyba nawet blachy wciągneły ten odór...wymiana całej tapicerki , przemycie calości spirytusem , wiele godzin mycia płynami ...a za 2 dni śmierdział od nowa...ale proteza to co innego , aspekt psychologiczny, nie techniczny...

Re: Handel protezami? 05/05/2013 15:56 #11

Drodzy Państwo - jeśli ktoś z was przez chwilę chodził na "państwowej protezie" to każda inna jest objawieniem i nie ważne jest jej pochodzenie ważna jest kasa. Sam podpiszę cyrograf aby otrzymać dobrą i sprawną nie ważne z jakiego źródła nawet by była sprawna i tania.

Re: Handel protezami? 05/05/2013 16:13 #12

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
w koncu ktos mnie popiera:))
Time to create page: 0.261 seconds