Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Poznam

Re: Poznam 20/05/2012 17:51 #25

• banita
  • ( Użytkownik )
  • banita Avatar
jak sie powaznie zrobilo ale zgadzam sie z wami ze wnetrze czlowieka jest najwazniejesze
Temat został zablokowany.

Re: Poznam 21/05/2012 06:36 #26

• asze
  • ( Użytkownik )
  • asze Avatar
A ja powiem - brutalnie i prowokacyjnie - że choćby facet miał najpiękniejsze wnętrze, ale próchnicę jak jasna cholera, to bym się w nim nie zakochała :)))) Słowem: wszelkie skrajności są przegięciem.
asze

Re: Poznam 24/05/2012 21:42 #27

• Wings
  • ( Gość )
  • Wings Avatar
Ale próchnica wynika z niedbalstwa, a instynktownie szukamy raczej ludzi 'dbających'. :lol:

Re: Poznam 02/06/2012 20:04 #28

• Marta
  • ( Użytkownik )
  • Marta Avatar
Czy jest ktoś na tym forum z amputacją udową z okolic Wrocławia? Chętny do pogawędki na żywo o problemach dotyczących chodzenia na protezie i o codzienności, z którą musimy się zmagać? Zdecydowanie taka wymiana doświadczeń jest mi bardzo potrzebna. Proszę pisać najlepiej maila. Pozdrawiam

Re: Poznam 02/06/2012 21:13 #29

• qbson
  • ( Użytkownik )
  • qbson Avatar
Marta daj znać jak byś była w Warszawie :) chętnie pogadam. (ps. bez podtekstów bo widzę po wcześniejszych wypowiedziach ze ciekawy temat tu ludzie mają. mam dziewczynę więc możesz się czuć bezpieczna :roll: ) 793665450.

Re: Poznam 11/06/2012 17:59 #30

• Marti
  • ( Użytkownik )
  • Marti Avatar
ja jestem dość często we Wrocławiu, od października będę tam cały czas, więc jakby co, to bardzo chętnie :) doświadczenie jako takie mam, 9-letnie :)
Time to create page: 0.238 seconds