Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: "oddam za darmo" protezę dla amputacji udowej

"oddam za darmo" protezę dla amputacji udowej 05/04/2011 17:23 #1

• wielki75
  • ( Użytkownik )
  • wielki75 Avatar
Witam
"oddam za darmo" jak w temacie protezę kończyny dolnej PRAWEJ (amputacja udowa). Proteza jest moja tzn zmieniłem na nową i ta leży. Z powodu innego zamocowania kikuta nie ma możliwości używania już jej dlatego "oddam za darmo" osobie która potrzebuje zaopatrzenia . Proteza jest modularna wiec można wykorzystać poszczególne elementy tzn. STOPA PRAWA, ADAPTER RUROWY (PYLON) KOLANO FIRMY streifender 3A 15 tu adres strony tej niemieckiej firmy www.gmbh.streifeneder.de/ oraz ADAPTER DO PODWYŻSZENIA (krótki kikut) . pozostała część to mój lej i to jest już sprawa indywidualna i dostosowana dla każdego inaczej. Proteza prawa była dostosowana dla mnie czyli do wagi 100 kg + (mam 102), stopa jak już pisałem 46 wg mojej wiedzy moze byc mniejsza ale but mnie nie uciskał :) . Jeżeli ktoś potrzebuje te części dla siebie lub kogoś kto POTRZEBUJE a NIE PRZYPADKIEM NA SPRZEDAŻ . Ja kupiłem ta protezę ale skoro jej nie używam to chętnie oddam aby komuś pomóc dorobi lej i można jeszcze jakiś czas używać (używałem około 2 lat ). Mieszkam w okolicach GLIWIC wiec odbiór osobisty wskazany jak najbardziej lub wysyłka kurierem ( to trzeba opłacić samemu)
ZDJĘCIA PROTEZY ORAZ PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ NA ADRES E-MAIL Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Ogłoszenie nie aktualne Proteza już oddana 18/04/2011 19:44 #2

• wielki75
  • ( Użytkownik )
  • wielki75 Avatar
iii mam nadzieje że się komuś bardzo przydała
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
  • Strona:
  • 1
Time to create page: 0.124 seconds