Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: amputacja palców

Re: amputacja palców 12/06/2011 06:46 #43

• gregor
  • ( Użytkownik )
  • gregor Avatar
Jest ładny słoneczny dzień i chciałoby się wyjść gdzieś, pojechać na plażę nad morze lub posiedzieć w ogródku restauracji i wypić dobrą kawę, żałuję rzeczy które mógłby robić ale z powodu mojego psychicznego ograniczenia nigdy już nie zrobię. O Boże dlaczego musiało mnie to spotkać?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: amputacja palców 12/06/2011 15:19 #44

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
gregor, kolego nie załamuj się jest piękna jeszcze wiosenna pogoda weż się w garśc pamietaj nie jesteś sam pozdrawiam jan ;-)

Re: amputacja palców 13/06/2011 19:15 #45

• Marti
  • ( Użytkownik )
  • Marti Avatar
Jakoś musisz sobie z tym poradzić, chyba nie masz innego wyboru ;-) Najgorzej się przełamać, później będzie już "z górki". Wydaje mi się, że przynajmniej część z nas (a może nawet większość) początkowo miała problemy z pokazaniem się ludziom ze swoimi "brakami", ale ludzie nie gryzą, więc nie ma co się bać :mrgreen:

Re: amputacja palców 14/06/2011 02:52 #46

• gregor
  • ( Użytkownik )
  • gregor Avatar
Dziękuję Wam za wsparcia.

Re: amputacja palców 19/06/2011 11:20 #47

Gregor, czytając twoje słowa że „chciałbyś wyjść gdzieś, pojechać na plażę itp. ale z powodu Twojego psychicznego ograniczenia nigdy już tego nie zrobisz”to wydawało mi się że czytam swoje słowa, i może Cię chociaż trochę pocieszę, ale też tak mówiłam i nigdzie nie wychodziłam, ale na szczęście po wielu latach już nawet odważyłam się wychodzić do knajpek itp. nie powiem bo cały czas zasłaniam dłoń, ale dla mnie już i tak jest wielkim sukcesem że gdzieś wychodzę. Więc może i Tobie uda się małymi kroczkami wychodzić do ludzi i nie przejmować się swoim wyglądem. Pozdrawiam.

Re: amputacja palców 20/06/2011 18:16 #48

• banita
  • ( Użytkownik )
  • banita Avatar
to widze ze chyba ja nie mialem problemu psychicznego z pogodzeniem sie z moja sytuacja . ale grunt to sie mobilizowac a nie dolowac stalym cytatem dlaczego ja ? poprostu stalo sie i tyle
Time to create page: 0.349 seconds