Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Infekcja kikuta kończyny dolnej

Infekcja kikuta kończyny dolnej 31/03/2014 13:51 #19

• Mirko
  • ( Użytkownik )
  • Mirko Avatar
Hmm, była zmiana protezy rok temu, praca po kilkanaście godzin na dobę jest, więc długo w nich przebywam. Jednak od kilku lat prowadzę taki tryb życia, więc teoretycznie nie powinno się z tego powodu nic dziać. Choć kto to wie, może nastąpiło już zmęczenie materiału, bo ileż można :dry: :dry:
Choć może to coś o czym jeszcze nie wiem i trzeba by było to zbadać. Tak czy inaczej podjąłem kolejną terapię i jednocześnie zostałem skierowany na tlenoterapię, może to coś pomoże.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Infekcja kikuta kończyny dolnej 31/03/2014 14:43 #20

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
ja teraz to mam 2 prace...w jednej mam służby po 24 , w drugiej w wolne dni po 8 przy obróbce mechanicznej metali .

Infekcja kikuta kończyny dolnej 03/04/2014 11:21 #21

• Mirko
  • ( Użytkownik )
  • Mirko Avatar
Piotrze, prawdziwy pracuś z Ciebie. Jak znajdujesz czas na wszystko inne? Powiedz, Twój stan zdrowia pozwala Ci na tyle godzin pracy każdego dnia? Bo forsujesz się niesamowicie.

Infekcja kikuta kończyny dolnej 04/04/2014 13:12 #22

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
mam małe dziecko , które ma swoje wymagania , a wole się zajechać w pracy niz wegetować za 1237 zeta:)
nie tylko ja zreszta , na pewno tu na forum kupa ludzi haruje ciężej niz całkiem sprawni...

Infekcja kikuta kończyny dolnej 05/04/2014 08:49 #23

• Mirko
  • ( Użytkownik )
  • Mirko Avatar
Dwie prace- dobrze sobie radzisz. Daj Ci Bóg abyś zawsze miał na tyle zdrowia, aby ciągle podołać trudnościom dnia codziennego.
Też mam małe dziecko, też pracuję tak jak mogę i tyle ile mogę, póki zdrowie pozwala.
Powiedz Piotrze jak Ty dajesz radę tyle godzin na nogach codziennie spędzić. Nie masz dyskomfortów? nie masz obtarć, obtłuczeń itp.?

Infekcja kikuta kończyny dolnej 05/04/2014 11:24 #24

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
mam otarcia , naskórek to płatami schodzi , ale muszę pracować bo za free nikt mi niczego nie da , gdybym miał rentę to bym pracował w jednej firmie , ale nie mam .
Time to create page: 0.279 seconds