Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Aktywny samorząd

Aktywny samorząd 29/11/2013 20:59 #55

• hokeista
  • ( Użytkownik )
  • hokeista Avatar
  • Podziękowania 1
Jestem ciekawy co u mnie będzie ....
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Aktywny samorząd 29/11/2013 22:07 #56

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
nie nastawiaj się zbytnio...

Aktywny samorząd 04/12/2013 13:28 #57

• helpdesk
  • ( Admin )
  • helpdesk Avatar
  • Podziękowania 2
Jeśli ktoś ma ochotę to na stronie PEFRON www.pfron.org.pl/pl/samorzady/2068,Infor...y-samorzad-szan.html zamieszczono Informacje dot. przebiegu konferencji pn. Pilotażowy program ”Aktywny samorząd” szansą na aktywizację zawodową osoby niepełnosprawnej po amputacji kończyn/y. Rola eksperta w realizacji programu.
Konferencja odbyła się w Warszawie w dniu 19 czerwca 2013 roku (GOLDEN TULIP Warsaw Centre – Hotel). W konferencji uczestniczyli m.in. eksperci PFRON zaproszeni do współpracy przy realizacji pilotażowego programu „Aktywny samorząd”.
Miłej lektury
:) administaracja forum www.ortocentrum.com.pl
Ostatnio zmieniany: 04/12/2013 13:29 przez helpdesk.

Aktywny samorząd 05/12/2013 09:05 #58

• Jolka
  • ( Użytkownik )
  • Jolka Avatar
Czy ktoś składał dokumenty w Stołecznym Centrum Osób Niepełnosprawnych na Andersa w Warszawie? Ja bombarduję ich telefonami raz w tygodniu i nadal żadnych decyzji.Podobno jeszcze nie wiedzą, ile pieniędzy otrzymają.Może ktoś z Was ma inne informacje?

Aktywny samorząd 06/12/2013 12:04 #59

:) aktywny samorzad.......to program dla mlodych nie wiem czy wiecie ale jest w nim bariera wiekowa/..do 67 roku zycia../..dostosowany jest dla osob mlodych by uaktywnic ich po amputacji zeby sie uczyli i pracowali.......jestem ciekawy jak mlody czlowiek powiedzmy w wieku 23 lat poruszajacy sie na wozku.....powiedzmy z pscinia dolnego gdzie matka nie ma pracy lub zarabia 1.300 zl a ojciec pijak lub inna patologia ........jak taki mlody czlowiek na wysokosci uda ma kupic sobie proteze z kolanem hydraulicznym z lejem silikonowym i stopa weglowa...........moze by wreszcie jakis TWARDZIEL Z PEFRON LUB ZE SEJMU ......NAPISAL JAK MA ZYC TAKI CZLOWIEK.......KIEDY KAZDY POSEL CZY JEDZI NA WOZKU CZY TEZ JEZDZI SLUZBOWYM WOZEM LUB WOGOLE NIE JEZDZI OTRZYMUJE DODATEK NA PALIWO W WYSOKOSCI 2.900 MIESIECZNIE NA SWOJA MOBILNOSC.......a zasilek pielegnacyjny w wysokosci 153 zl nie byl rewaloryzowany od 10lat......moze by mnie tutaj taki twardziel jak JAN FILIP LIBICKI POSEL RP na wozku napisal jak zyc i egzystowac........po amputacji..........smiech na sali ..a my tu sobie piszemy o tym aktywnym samorzadzie i robimy plany........... B)
Ostatnio zmieniany: 06/12/2013 12:06 przez strasznieobciety.

Aktywny samorząd 10/12/2013 19:37 #60

• hokeista
  • ( Użytkownik )
  • hokeista Avatar
  • Podziękowania 1
Czekam na odpowiedź....
Time to create page: 0.189 seconds