Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Aktywny samorząd

temat nie aktualny 15/12/2013 10:34 #61

• rudy
  • ( Użytkownik )
  • rudy Avatar
  • Podziękowania 2
Skladam podziekowania wszystkimpracownika ktorzy realizowali moj wniosek z Aktywnego Samorzadu.Proteze wykonal mi zaklad ortopedyczny w Siemianowicach Slaskich panowie Grzegorz Beslapowicz,Jan Murlowski na ul.1-go Maja11.Zostalem objety profesjonalna obsloga,podchodza do pacjeta w indwidualny sposob zapewniajac mu konfort zarowno na poczatku miary protezy jak i przy koncowym odbiorze protezy,sa perfekcjonalistami w swoim zawodzie godni p o lecenia innym pacjetom. Moja opinia jako osoby niepelnosprawnej ktora porusza sie o protezie uda od ponad 30 lat,jestw pelni zasluzona dla protetykow z tego zakladu ortopedycznego,jeszcze raz dziekuje za wykonanie protezy.Polecam wszystkim niepelnosprawnym ten ZAKLAD USLUGOWO<HANDLOWYORTOPEDYKAS.c GRZEGORZBESLAPOWICZ<JANMURLOWSKI41-100 Siemianowice-slaskieUl.1-goMAJA11.wdzieczny pacjent Grzegorz :lol:
grzes
Ostatnio zmieniany: 26/01/2014 10:46 przez rudy.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): hokeista

aktywny samarzad 15/12/2013 19:39 #62

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
w glowie sie nie mieści
Ostatnio zmieniany: 16/12/2013 08:48 przez piotr33.

aktywny samarzad 15/12/2013 19:40 #63

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
i jeszcze jedna sprawa , zajebistym protetykiem jest Piotrek Potępa z Bolęcina.

aktywny samarzad 18/12/2013 21:22 #64

• hokeista
  • ( Użytkownik )
  • hokeista Avatar
  • Podziękowania 1
Pragnę donieść, że program aktywny samorząd też dla mnie jest szczęśliwy - właśnie dostałem dofinansowanie i byłem już na pierwszych pomiarach. Może będę miał nowoczesną protezę jeszcze w tym roku - jestem szcześliwy bo nie dowierzałem ze to jest możliwe.Wszystkim doradzam składajcie papiery, korzystajcie jest to jednak możliwe :):) sam jestem tego przykładem. Trochę poprawiło mi się przy okazji morale)))

Aktywny samorząd 24/12/2013 09:17 #65

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ,,
Pragnę donieść, że program aktywny samorząd też dla mnie jest szczęśliwy,,.buaha ale numer ludzie pisza ze sa szczseliwi ze otrzymali kase .jakby w totka szostke wygrali.......POSLUCHAJCIE TRZEBA ZROBIC TAK ZEBY DOFINANSOWANIA BYLY TAKIE JAK W RESZCIE EUROPEJSKICH PANSTW.........a nie skakac z radosci ze slepej kurze ziarno.............to jest chory kraj i jego ustawodawcy ze okaleczonym ludzia daja laske i resztki...........banda zdziczalych debili w tym pefronie i chorym rzadzie............

Re: Aktywny samorząd 27/12/2013 00:38 #66

taaaaaaaaaa dostaniesz..pismo ze srodki pfron zostaly wyczerpane...buaha banda zlodzieji
Time to create page: 0.264 seconds