Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Aktywny samorząd

Aktywny samorząd 12/09/2013 14:01 #43

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
no i jak program samorządu sie spisuje?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Aktywny samorząd 23/09/2013 11:18 #44

aktywny samorzad jest skierowany do mlodziezy ....rokujacej nadzieje......wlasnie dzwonili do mnie z pcpr,z informacja ze otrzymalem minmum 20 pkt na 80 maximum........jestem juz stary nie chce mi sie uczyc .po drugie nie jestem zaangazowany spolecznie ...nie uczeszczam na szkolenia no i mam robote za 5 zl na godzine.......z powodu tego nie nalezy mi sie dofinansowanie.czyli wedlug wladz pfron ....moge sobie posiedziec bez nogi i reki na foteliku przed tv.......dobrze ze komputer ciocia mi kupila i mam wifi od sasiada...... ;)

Aktywny samorząd 07/11/2013 19:34 #45

:) w wlkp....placa aktywny samorzad pelne zestawy udo 20 tys, oczywiscie ja nie dostane bo mam malo punktow pisze tylko dla info ze lipy niema..........to dla informacji
Za tę wiadomość podziękował(a): piotr33

Aktywny samorząd 07/11/2013 20:53 #46

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
a ja to w sumie .... te samorządy , protetyk mi zrobił , jak najtaniej umial i chodze , nie będę o nic prosił .
Ostatnio zmieniany: 08/11/2013 08:51 przez ania3111. Powód: proszę o nie używanie wulgaryzmów na forum

Aktywny samorząd 09/11/2013 10:10 #47

.nie wezmiemy my, ktorzy potrzebuja.....to cofna siano do budzety i wezma biurwy .........albo pefron wyda na reklame jak co roku potrafi wywalic na reklame 2 miliony zlotych...........albo wezma to cwanii przedsiebiorcy z zakladow pracy chronionej...........ja tam walcze biore co jest..........a co tam nalezy sie jak psu micha............lepiej dobrze pochodzic niz siedziec obtartym w domu.

Aktywny samorząd 09/11/2013 10:13 #48

:cheer: :cheer: :cheer: ..a propos protetykow w poznaniu nie ma tanich protetykow tu ottobock kreuje ceny i klimat bo kazdy kto otworzy warsztat to albo po szkoleniu w ottobocku i bierze od nixch czesci..........czesci sa drogie jak dla wszystkich .........a ze swojej prowizji warsztat nie zrezygnuje bo to koszty utrzymania wynajmu itp.............takze tu jest drogo.........zreszta chyba nie ma juz tanio.....kazdy liczy kase
Time to create page: 0.367 seconds