Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: amputacje na poziomie stawu choparta protezowanie chodzenie

Re: amputacje na poziomie stawu choparta protezowanie chodzenie 29/11/2007 18:58 #7

• ~~malik~~
  • ( Użytkownik )
  • ~~malik~~ Avatar
aha no i oczywiscie musze podziekowac Optmistce bo na tej stronie tez jest cos dla mnie....wogóle to musze wam powiedziec ze do tej pory to słyszałem tylko o 2 mozliwosciach zaprotezowania Łódż i Konstancin Jeziorna teraz jeszcze Poznań jestem juz 2 miesiace po amputacji i jeszcze bede czekał 2 miechy bo mam wizyte dopiero 22 stycznia u lekrza który powiedział ze dopiero 22 wypisze mi kwit na proteze wiec to dopiero sie wszystko zacznie krecic :-|
lotny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

adresy zakładów ortopedycznych 29/11/2007 19:38 #8

• smakosz
  • ( Admin )
  • smakosz Avatar
  • Podziękowania 1
poniżej jeszcze podaję link do adresów zakładów ortopedycznych W POLSCE, jest ich na pewno więcej niż myślisz - ZAJRZYJ . NO I POLECAM PRZECZYTANIE PORADNIKA DLA OSóB PO AMPUTACJI KOńCZYNY DOLNEJ ( www.ortocentrum.com.pl/html/pol/nowosci/poradnik.html ) do pobrania w wersji pdf
8-) pozdrawiam 8-)

www.ortocentrum.com.pl/html/pol/klienci.html
technik ortopeda
www.ortocentrum.com.pl

Re: amputacje na poziomie stawu choparta protezowanie chodzenie 29/11/2007 19:52 #9

MALIK: ja Ci naprawde polecam firme Otto Bock w Poznaniu przy ul.Koralowej 3
Jest to firma prestiżowa i lider na Polskim Rynku.
Z tej firmy mam juz 2 protezy i jestem z nich baaaaaaardzooooo zadowolona choc amputacje mam hoho jeszcze wyzej od Ciebie :)
"Nigdy nie rozmawiaj z głupkiem ...
Bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ...
A potem pokona Cię swoim doświadczeniem..."

Re: amputacje na poziomie stawu choparta protezowanie chodzenie 29/11/2007 23:05 #10

• ~~malik~~
  • ( Użytkownik )
  • ~~malik~~ Avatar
dzieki ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do poznania to mam troche za daleko bede raczej szukał bliżej....
a poradnik czytałem jest w nim sporo dobrych rzeczy
polecam~~~~~~~~~~
lotny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Re: amputacje na poziomie stawu choparta protezowanie chodzenie 30/11/2007 19:04 #11

Wiesz MALIK...nie chodzi o to czy do poznania masz daleko czy nie... ja tez mam daleko ,ale wybrałam prestiz firmy i to ze protezy robia bardzo dobrze :lol:
Trzymaj sie ! i życze powodzenia !!!! :-D
"Nigdy nie rozmawiaj z głupkiem ...
Bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ...
A potem pokona Cię swoim doświadczeniem..."

Re: amputacje na poziomie stawu choparta protezowanie chodzenie 01/05/2008 07:00 #12

• cycuss
  • ( Użytkownik )
  • cycuss Avatar
  • Podziękowania 1
prestiz tej firmy moze jest zany ale robia protezy malo skomplikowane nic ciezkiego zeby tylko tego prestizu nie posuc
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Time to create page: 0.272 seconds