Witam wszystkich
Od bardzo dawna zaglądam na forum i z uwagą wczytuję się w to co nasi internauci wypisują. Sam niewiele piszę z braku czasu i lenistwa bo nie mogę się zmobilizować. Dzisiaj w końcu się udało :mrgreen:
Niestety jeśli chodzi o zalogowanych na forum jest ich naprawdę kilkaset ale niestety tylko kilku z nich udziela się wpisami. Większość z nich tylko czyta nie chce się udzielać w dyskusji lub sie przykładowo za długo zastanania i nie wie w końcu jak wszystkie myśli zebrać w całość. Ja osobiście apeluję do czynnych uczestników forum aby się trzymali i nie rezygnowali, uwierzcie wiele osób nawet moich znajomych zaglada na forum codziennie i to co tam wyczytali pomogło im w zyciu codziennym i na pewno jeszcze ogromnej rzeszy ludzi pomoże. Po prostu fora mają to do siebie że większość czyta a niewielka ilość osób wypisuje swoje myśli. Cieszy mnie niezmiernie że jest grupa ludzi, która pisze na forum i czynnie angażuje się w stowarzyszenie. Zobaczycie że jeśli uda się coś w kierunku stowarzyszenia wiele osób wyjdzie z cienia i będzie oczekiwało, spodziewało się pomocy oraz wsparcia i na pewno będzie wam wdzięczna za wywalczone przywileje i korzyści. Jestem z wami napewno spotkamy się w najbliższym czasie.
p.s. zachęcam wszystkich to kliknięcia kilka razy w klawiaturę i napisania swoich myśli, zawsze to jakaś aktywność ruchowa