Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

Takie tam moje spostrzeżenia 20/08/2008 08:11 #7

• smakosz
  • ( Admin )
  • smakosz Avatar
  • Podziękowania 1
Witam wszystkich
Od bardzo dawna zaglądam na forum i z uwagą wczytuję się w to co nasi internauci wypisują. Sam niewiele piszę z braku czasu i lenistwa bo nie mogę się zmobilizować. Dzisiaj w końcu się udało :mrgreen:
Niestety jeśli chodzi o zalogowanych na forum jest ich naprawdę kilkaset ale niestety tylko kilku z nich udziela się wpisami. Większość z nich tylko czyta nie chce się udzielać w dyskusji lub sie przykładowo za długo zastanania i nie wie w końcu jak wszystkie myśli zebrać w całość. Ja osobiście apeluję do czynnych uczestników forum aby się trzymali i nie rezygnowali, uwierzcie wiele osób nawet moich znajomych zaglada na forum codziennie i to co tam wyczytali pomogło im w zyciu codziennym i na pewno jeszcze ogromnej rzeszy ludzi pomoże. Po prostu fora mają to do siebie że większość czyta a niewielka ilość osób wypisuje swoje myśli. Cieszy mnie niezmiernie że jest grupa ludzi, która pisze na forum i czynnie angażuje się w stowarzyszenie. Zobaczycie że jeśli uda się coś w kierunku stowarzyszenia wiele osób wyjdzie z cienia i będzie oczekiwało, spodziewało się pomocy oraz wsparcia i na pewno będzie wam wdzięczna za wywalczone przywileje i korzyści. Jestem z wami napewno spotkamy się w najbliższym czasie.
p.s. zachęcam wszystkich to kliknięcia kilka razy w klawiaturę i napisania swoich myśli, zawsze to jakaś aktywność ruchowa :lol:
technik ortopeda
www.ortocentrum.com.pl
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 20/08/2008 08:26 #8

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
smakosz ! cieszy mnie fakt że jestes za tym aby zorganizować stowarzyszenie .jest to o tyle ważne że jesteś jednym z najdlużej dzialających "forowiczów" mam nadzieję że uda nam się coś zrobić bobrego do zobaczenia jan :lol:

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 20/08/2008 12:24 #9

• Jolka
  • ( Użytkownik )
  • Jolka Avatar
Przyznam, że ja też się trochę opuściłam.Obecnie wiekszość czasu spędzam na plaży w Kołobrzegu i dlatego tak rzadko coś piszę.Obiecuję, że po powrocie do Warszawy poprawię się.

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 20/08/2008 15:47 #10

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Jolu miłego wylegiwania sie w piasku i dużo dużo słońca ;-)
Widzę że włączył się smakosz ( fajny NIK) a właściwie można powiedzieć powrócił. Dzięki ze popierasz stowarzyszenie i oczywiście jak znajdziesz czas 3 września o 17 to zapraszamy. Zapraszamy wszystkich wypowiadających się na forum i czytających również. Tu na forum mozna porozmawiać , zapytać sie i otrzymać odpowiedz jest to potrzebne i miłe , może pomóc. ale powiedzcie sami czy raz na jakiś czas nie przydało by sie spotkanie integracyjne np: przy piwku , czy nie fajnie spotkac sie i oderwać od dnia codziennego , pogadać o niczym lub o naszych sprawach ? :-)

Propozycja 21/08/2008 07:48 #11

• henryk
  • ( Użytkownik )
  • henryk Avatar
Do wszystkich (narazie nielicznych) obecnie aktywnych i przyszłych (mam nadzieje)aktywnych..Proponuję aby stworzyc miejsce na tej stronie np. nowy post pt"rozmowy na żywo(w tym samym czasie)-czwartek godz.17-18".I wtedy wszyscy zainteresowani w umówiony dzień i o umówionej godzinie zasiadaja przy kompie i na bieżąco prowadza w tym miejscu dyskusję.Pozwoliłoby to na bieżącą wymianę zdań i sadzę uatrakcyjniło nasze znajomości,można napewno wtedy pobić dotychczasowy rekord 15 osób jednoczesnie przebywajacych na stronie.Co wy na to?Prosze o zajęcie stanowiska -poprzez wpisanie swojego zdania .Pozdrawiam.

Mała wskazówka - podpowiedź 21/08/2008 08:24 #12

• smakosz
  • ( Admin )
  • smakosz Avatar
  • Podziękowania 1
Witaj Henryku jest fajne miejsce na forum na pierwszej stronie na samym dole - "ShoutBox" czyli taki komunikator na żywo, który jest super dla wdrożenia twojego pomysłu. Mogą z tego korzystać wszyscy bez limitu tylko muszą być zarejstrowani. Sam tam napisałem informację dla ciebie. zerknij sprawdź i oceń. może i ja będę ale nic nie obiecuję bo cierpię na brak czasu.
:-D pozdrowienia :-D
technik ortopeda
www.ortocentrum.com.pl
Time to create page: 0.214 seconds