Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 21/08/2008 08:56 #13

• henryk
  • ( Użytkownik )
  • henryk Avatar
To co napisał przed chwila smakosz utwierdza mnie tylko w przekonaniu,ze w ilości siła.Tak.Modyfikujcie,usprawniajcie mój pomysł,a może cos z tego wyjdzie fajnego,co chwyci.Cieszę się i dziękuje za udoskonalenia i poprawę pomysłu.Tylko taka uwaga....nie jestem "oblatany we wszystkich funkcjach tej strony.....myślę,ze nie tylko ja....dlatego ,jesli pomysł przyjąłby się to należałoby objasnić i rozpowszechnic to wśród wszystkich odwiedzajacych stronę .
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 21/08/2008 16:11 #14

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
henryk!może i masz rację taka możliwośc "forowania" byłaby atrakcyjna i przyciągnęla by sporą grupę osób,ale zawsze jest jakieś ale,otóż, na stronie niepełnosprawnych jest taka możliwośc-pod haslem kawiarenki przeglądałem ,wydaje mi sie że tam pisza wszystko co im na myśl przychodzi.może i to dobry pomysl zastapi gg.ale czy o to tylko nam chodzi? pozdrawiam jan

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 21/08/2008 16:37 #15

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Akurat taka kawiarenka na forum to nic specjalnego poprostu rozmawiaja o wszystkim i niczym i tak naprawde to tez tu wypowiadając sie na luzne tematy oprócz tych na których informujemy sie nawzajem rozmawiac można o wszystkim, Tylko żadna nazwa postu nie zmieni tego ze mało nas pisze .

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 22/08/2008 08:49 #16

• henryk
  • ( Użytkownik )
  • henryk Avatar
Witajcie....przede wszystkim panowie leaderzy..Tomek i Jan.Zauważyłem,że macie zupełnie rózne zdanie na temat utworzenia bezpośredniego komunikatora między zarejestrowanymi ludzmi w "amputowanych".O ile Jan widzi w tym jakąś szanse,to nastawienie Tomka jest zgoła odmienne....bo juz gdzies jest,bo poruszaja tam takie luzne tematy,bo....i jeszcze raz bo....Zgoda,szanuję zdanie Tomka,ma do tego prawo,ale niech mi odpowie........no własnie.Nim dostanę odpowiedz od niego to minie....własnie,ile?Parę godzin,dni,albo wcale nie doczekam sie odpowiedzi,albo po takim czasie już mnie może ona nie interesowac......Nie tak,panie Tomku wyobrażam sobie komunikowanie w powstającym stowarzyszeniu.Uważam,ze należy miec kontakt szybki i bezpośreni z ludzmi,a nie w tempie gołebia pocztowego.Wybaczcie jesli byłem zbyt bezpośredni,ale taki jestem.Pozdrawiam.

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 22/08/2008 10:43 #17

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Heniu cenie twoje zdanie i uwazam że masz w tym względzie racje . Komunikacja narazie miedzy nami polega na tym i szybkość odpowiedzi czy wypowiedzi ogólnie że kazdy z nas odpowiada wtedy kiedy zagląda na forum. Jeżeli zaglądam codziennie to kazdego dnia jestem w stanie przeczytać i odpowiedziec.
Co do stowarzyszenia to juz inna kwestia, Komunikacja musi byc bezpośrednia i sam internet czy forum nie wystarcza. Mając nadzieje że powstanie i rozwinie sie nasze stowarzyszenie , co za tym idzie bedą środki bedzie np osoba która bedąc w siedzibie naszej, mojąc przed sobą telefon, fax i komputer mogła reagowac na wszystkie sprawy związane z działaniem stowarzyszenia. Tak to sobie wyobrażam.

Re: INTEGRACJA NIEPEŁNOSPRAWNYCH 22/08/2008 11:54 #18

• henryk
  • ( Użytkownik )
  • henryk Avatar
Tomku.Ja dążyłem do tego, aby np. mój wpis adresowany do ciebie był natychmiast przez ciebie przeczytany i abyś mogł mi zaraz odpowiedzieć....nie jest to trudne ....wystarczy tylko obecnośc każdego z nas na stronie w tym samym czasie....czy tak trudno umówic się i skrzyknąć przy kompie....chyba jest to łatwiejsze niż fizyczne spotkanie w Warszawie.Prawda?Kilka,kilkanaście ,czy kilkadzisiąt osób może wziąć udział w takim "zebraniu.Powiedzieć co myśli na dany temat itp..Przedstawić swoje argumenty za lub przeciw.Przecież to banalnie proste.Myślę,że jeżeli w takiej formie nie uda się pozyskać ludzi do skonsolidowania to na zebraniu w Warszawie będzie was mniej niż palcy u jednej ręki.Tak uważam i moja sugestia ,aby organizatorzy stowarzyszenia wzięli ją pod uwagę .Niech to będzie mój wkład w tworzone stowarzyszenie.Zrobicie jak uważacie........Pozdrawiam serdecznie.
Time to create page: 0.256 seconds