Każdego roku ,we wrześniu spotykamy się w malowniczej Łodzi na Targach Sprzętu Rehabilitacyjnego \"Rehabilitacja”. Dla wszystkich osób , które na co dzień funkcjonują w protezach , jest to doskonała okazja ,żeby zapoznać się z nowościami pojawiającymi się na rynku protetycznym . W bieżącym roku już po raz XVI „Rehabilitacja” zgromadzi w halach wystawowych producentów sprzętu rehabilitacyjnego i dystrybutorów elementów do produkcji protez, dzięki czemu będziecie Państwo mogli porównać warunki współpracy jakie oferuję poszczególni wystawcy. Firma OrtoCentrum Sp zo.o w dniach od 25 -27 września, będzie oczekiwać na Waszą wizytę na stoisku numer 6 w pierwszym pawilonie. Jak co roku nasze grono specjalistów protetyków i rehabilitantów jest gotowe odpowiedzieć na wszystkie Państwa pytania . Do Zobaczenia w Łodzi Pozdrawiamy Zespół OrtoCentrum
bez echa minęł pierwsza rocznica(chyba się nie mylę) dzialania strony \"amputowani\" czekałem na jakieś podsumowanie działania forum-cisza.ja nie jestem upowazniony aby to czynić.powinni to zrobić ludzie którzy od samego początku działają na forum.mam nadzieję że to uczynią,liczę na to.pozdrawiam zwłaszcza pierwszych uzytkowników forum jan