Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Przywitanie

Re: Przywitanie 15/12/2010 09:26 #7

• Nita32
  • ( Użytkownik )
  • Nita32 Avatar
Witajcie,
chciałam się przywitać. Mam na imię Anita.
Dwa dni temu mojej mamie amputowali nogę.
Jesteśmy w kompletnej rozsypce.
Temat został zablokowany.

Re: Przywitanie 15/12/2010 15:46 #8

• czarnulka24
  • ( Użytkownik )
  • czarnulka24 Avatar
  • Podziękowania 1
Witaj Anita. Ja jestem już po amputacji 3 tygodnie amputacja goleni... Na pewno każdy reaguje inaczej na taka sprawę. Warto jednak skorzystać z psychologa ponieważ napisałaś mama więc jest już troszkę starsza a na pewno taka pomoc jej się przyda. Trudno coś doradzić jak nie zna się dokładnej przyczyny amputacji. Myśleć pozytywnie to dodaje siły na dalszą walkę i drogę :-) Pozdrawiam Serdecznie

Re: Przywitanie 13/04/2011 16:33 #9

• slsta
  • ( Użytkownik )
  • slsta Avatar
Witam! Nazywam się Sławka poszukuję pordy nt, protez stałych szczególnie od dziewczyn pozdrawiam

Re: Przywitanie 13/04/2011 22:11 #10

• slsta
  • ( Użytkownik )
  • slsta Avatar
Chciałam uściślić temat temat. Mam pytanie do dziewczyn z okolic śląska. Co myslicie o protezowniach w Siemianowicach i Katowicach (carbon -protezy) chciałam poznac opinię

Re: Przywitanie 06/06/2011 13:38 #11

Witam. Jestem tu nowa. Mając 10 lat amputowali mi nogę na 1/4 podudzia. Problemów oprócz odparzeń to nie mam. Poruszam się samodzielnie ale do tego faktu że chodzę w protezie nie przyzwyczaję się nigdy. Całe życie wstydzę się że nie mam nogi i przeraża mnie fakt pokazywania że jestem w protezie. Przez to czuję się inna a na dodatek mam drugą nogę zagrożoną. Pozdrawiam:)
Ela

poszukuję.. 14/09/2011 14:07 #12

Poszukuję kobiet, które z powodu choroby lub wypadku, a może od urodzenia nie mają rąk i nóg. Kobiety, które chciałby poświęcić nam trochę wolnego czasu i porozmawiać w kobiecym gronie o swojej niepełnosprawności. O swoim codziennym życiu, potrzebach, o tym z czym sobie radzą a w czym potrzebują pomocy.
Bardzo proszę o kontakt: Agnieszka Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Rozmowa telefoniczna do niczego nie zobowiązuje.;)
Time to create page: 0.223 seconds