Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Proteza zastepcza

Re: Proteza zastepcza 26/11/2012 09:37 #7

• BABUSZKA
  • ( Użytkownik )
  • BABUSZKA Avatar
TE KLOCE CO DAJE NFZ TO TYLKO NADAJĄ SIĘ DO NABICIA GUZA TYM MĄDRALOM Z NFZ BO DOBRZE W TYM CHODZIĆ SIE NIE DA,KIKUTY SIĘ OBCIERAJĄ ROBIĄ SIĘ RANKI/SZYBKO MOŻNA WYLECZYĆ SUDOCREMEM/ ALE DOBRZE CHODZIĆ SIE NIE DA..KOMUNA LEPIEJ DBAŁA O CHORYCH I SŁABYCH PROTEZA NALEŻAŁA SIĘ CO ROKU I BEZ BIEGANIA PO RÓZNYCH GABINETACH,TERAZ NFZ DAJE ŁASKAWIE? 75% OD KWOTY 1500ZL A PROTEZA KOSZTUJE 4,500ZL.ja mam protezę od telekomunikacji/sfinansowali mi zakup/od tego ukjradziono mi 10% tytułem podatku SKANDAL nie dość że sami dają niewiele to jeszcze odbieraja
BABUSZKA
Temat został zablokowany.

Re: Proteza zastepcza 26/11/2012 09:42 #8

• BABUSZKA
  • ( Użytkownik )
  • BABUSZKA Avatar
jeszcze o klocu/protezie podudzia od nfz/protezy te rozwalaja się po ok roku stopa po ok 6 miesiacach po prostu sie kruszy peka itp nfz tylko mysli o sobie o pieknych meblach luksusowych limuzynach i tabletach a naród a do nastepnych wyborow potem sie poobieca i dalej w luksusia a my coz mozemy tylko pomarzyc,w tej protezie co mam od sponsora chodze 7 lat i ani razu nie mialam odparzeń i otarć jak to bywa w klocku od nfz ze 2-3 razy w miesiacu murowane otarcia cierpienia i lzy

:oops: :evil:
BABUSZKA
Temat został zablokowany.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.168 seconds