Kochani, proszę o zwrócenie uwagi na fakt, że niniejsze forum nie jest ani własnością ani nawet pomysłem firmy Otto Bock i skończcie już z tą nachalną i męczącą reklamą tejże marki na niniejszym forum. Nazwa ta pojawia sie w większości waszych postów i bardzo wątpię, że dzieje sie to przypadkowo. Niniejszy post potraktujcie jako pierwsze ostrzeżenie.
DO wiadomości Waszej i innych użytkowników: kosmetyki do pielęgnacji kikuta wszystkich obecnych na polskim rynku firm można nabyć w niemal każdym zakładzie ortopedycznym w naszym kraju.
Czy ktokolwiek choćby sugerował tutaj zaangażowanie firmy otto bock w tworzeniu tego forum ?
-Nie. Nikt nic podobnego nawet nie próbował dawać do zrozumienia. Z resztą sam fakt lokalizacji forum (na stronie orto centrum) jasno precyzuje jego twórcę. I jest to dla wszystkich aż nader oczywiste. Niepotrzeba i bezzasadna jest jakakolwiek złość w tym temacie.
Jest to forum niezależne (proszę o korektę jeśli byłbym w błędzie) i tym samym daje możliwość wypowiedzi zwolenników różnych marek. Jeżeli zabronimy pochlebnych opinii na temat któregokolwiek z producentów - zaprzeczymy w tym momencie jego bezstronności. Pacjenci posiadajacy określone doświadczenie dzielą się nim niezależnie od marki której dotyczy. Właśnie na tym polegają dyskusje na forach !
Nie mogę napisać że rewelacyjnie sprawdziły się w moim przypadku protezy bądź kosmetyki "Iksińskiego" bo ich nie nosiłem , nie stosowałem. Używałem produktów marki otto bock (która reklamy nie potrzebuje - to jak reklamować mercedesa...) i właśnie o nich piszę. Z resztą opinie innych forumowiczów na temat mojej wiedzy i doświadczenia były jaknajbardziej pochlebne więc dlaczego uważasz to za coś złego ?
Zachecam w tym momencie użytkowników innych marek do dzielenia się opiniami. Na tym to polega. A Tobie Darku jeżeli masz z takowymi kontakt sugerowałbym zachęcenie ich do dyskusji. Bo dawanie ostrzeżeń dwojgu z bardziej aktywnych forumowiczów za ich zaangażowanie w dyskusję, to w moim odczuciu - spontaniczna i nieprzemyślana reakcja z Twojej strony.
Pozdrawiam