Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Aktywny samorząd

Re: Aktywny samorząd 15/08/2013 19:35 #25

• ( Gość )
Byłam na komisji ( jakiś lekarz) i pozytywnie jestem "rozpatrzona" :) Ale nie uwierzę, dopóki nie zobaczę jakiegoś dokumentu. Główny priorytet tego"badania" to mieć stałą pracę. Ci co jej nie mają ( było tam kilku takich ) to szkoda tego czasu na to czekanie i szkoda mi tych ludzi tez, bo rozmawiałam z nimi:(
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Aktywny samorząd 16/08/2013 04:41 #26

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
widzisz u mnie to czepili sie punktów jakichs , ale po 30 września wniosek ma byc rozpatrywany powtórnie ...tylko po co ? mam juz proteze bez ich śmiesznych programów ...lej z zawieszeniem na linerze silikonowym , kolano tk1900....mnie to wystarczy nie potrzebuje lepszego .

Re: Aktywny samorząd 19/08/2013 11:13 #27

;-) yhy do roboty sa konie woly i matoly....ja pracujeza 5 zl na 168 godzin wiecmi tu nie pisz bzdyr ze trzeba isc do roboty

Re: Aktywny samorząd 19/08/2013 13:31 #28

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
???? 5 zeta za 168 godzin????ja dostaję 10 zł , za każdą z 220 godzin w miesiącu...

Re: Aktywny samorząd 20/08/2013 08:59 #29

• justynav
  • ( Użytkownik )
  • justynav Avatar
  • Podziękowania 1
Byłam na komisji ( jakiś lekarz) i pozytywnie jestem "rozpatrzona" :) Ale nie uwierzę, dopóki nie zobaczę jakiegoś dokumentu. Główny priorytet tego"badania" to mieć stałą pracę. Ci co jej nie mają ( było tam kilku takich ) to szkoda tego czasu na to czekanie i szkoda mi tych ludzi tez, bo rozmawiałam z nimi:(

Hej Sagala! Mam pytanie jak wygląda takie badanie na komisji? O co pytają? Bardzo proszę o odpowiedź gdyż mnie również PCPR skierował na taką komisję i taki mam trochę niesmak i się denerwuje... Pozdrówki!

Re: Aktywny samorząd 26/08/2013 03:53 #30

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
widzisz , ten glupi program to w każdym mieście ma inne kryteria , u mnie w Pruszkowie to głównym czynnikiem było kontynuowanie nauki na wyzszych uczelniach typu : doktorat ,
Time to create page: 0.277 seconds