Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 28/04/2013 20:34 #19

• aneczka37
  • ( Użytkownik )
  • aneczka37 Avatar
Dzięki za podpowiedz.Mam nadzieje ze się zakwalifikuje to jedyna dla mnie szansa na pozyskanie tak dużych pieniędzy na zrobienie protez na wysokim poziomie .Pozdrawiam ;-)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 29/04/2013 04:47 #20

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
Nie zwracaj uwagi na baranów z urzedów , bo to nie oni przyznaja pieniądze tylko PFRON, łaski nie robia . Zachowuja sie tak jakby byli Panami świata i z własnej kieszeni by dawali ...należy z góry przyjąc wobec urzedników postawe agresywną , wtedy troche przysiądą

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 29/04/2013 17:35 #21

• aneczka37
  • ( Użytkownik )
  • aneczka37 Avatar
Hej
smieję się jak to czytam, co piszesz....sama jestem urzędniczka...ha ha to ja tez baran? Spokojnie dam sobie rade nie jestem ciapą, wiem co mogę powiedzieć, grzecznością :-) tez dużo zdziałasz, pozdrawiam...

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 30/04/2013 06:58 #22

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
swoje wypowiedzi , opieram na swoich doswiadczeniach , w mieście Pruszków:), nie wiem jak jest w innych miastach , nie każdy urzednik to baran,:) w PUP np , są ludzie ok, w urzedzie miasta tez ujdzie, ale w PCPR ...żeby ich szlag trafił...

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 17/05/2013 14:45 #23

• pmizera
  • ( Użytkownik )
  • pmizera Avatar
Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Na stałe jestem zameldowany w Bielsku-Białej i tutejsze oddziały MOPS-u mają już druki do programu na który można wziąść protezę z nowoczesnymi rozwiązaniami techicznymi. Podobno wysokość dofinansowania wynosi max 14,000 zł (jak się nie myle z wkładem własnym). Sam nie do końca jeszcze wypełniłem wnioski gdyż mimo, że o protezie podudzia chodzę od urodzenia to zawsze miałem tą minimalny standard z nfz (wczesniej inne) i pfronu. Nie wiem jaki będzie rezultat, ale...
Kolega, który porusza się na wózku, złożył wniosek z tego programu (w innym obszarze), i dostał na swojego handbika 14k zł. Chyba nadzieja jest...
Przy okazji chciałbym zapytać może kogoś o opinie na temat wydania ewentualniych 14k (gdzie robić protezę - blisko Krakowa, i co robić).
Z innej beczki - osoby po amputacji z okolic Krakowa i chętnych do uprawiania sportu (koszykówka na wózkach) proszę o kontakt mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdrawiam,
Piotrek

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 17/05/2013 20:46 #24

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
niedaleko masz firme ortezis
Time to create page: 0.227 seconds