Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 24/03/2013 20:28 #7

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
bez cudów , normalny lekarz orzecznik , a nie bydlę które czeka na parę złotych, ale nie wiem czy my sie dobrze rozumiemy, stopień niepelnosprawności mam znaczny , ale nie z zus. a zasiłek dostaję pielegnacyjny. grupy inwalidzkiej nie mam , narazie przynajmniej
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 25/03/2013 06:18 #8

• lechucure
  • ( Użytkownik )
  • lechucure Avatar
No właśnie ja też mam znaczny i nie z ZUS, ale dożywotnio chyba nie mam co marzyc. Znam kilka osob które mają dożywotnio ale są po 60-tce a ja mam dopiero 40 i nie chcą dac. Z ZUSu to wiadomo pielęgnacyjne dadzą jak będziesz na wózku sparaliżowany, zacewnikowany i w pampersie to może by dali.

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 25/03/2013 09:48 #9

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
wiesz kupa ludzi cwaniakowała i po prostu za łapówki dostawali renty , teraz zus broni sie rekami i nogami , i tym naprawdę chorym nie chcą dac

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 12/04/2013 18:26 #10

• jolciak
  • ( Użytkownik )
  • jolciak Avatar
W zeszlym roku miałam zrobionę proteze z dofinansowania plus swoje 10 tys.Wyszlo z tego tak ze proteza ma kolano sztywne z powodu czestych upadków i tak ma pozostać do czasu zakupu lepszego kolana ktore cenią 20 tys.Jestem przyzwyczajona do protezy z zablokowanyn kolanem bo to jest taka druga od7 lat ale tak wlasnie wyglada tanio.piotr33,
witam , wie ktoś coś na temat tych nowych dofinansowań ? jakos cicho na stronach PFRON, o PCPR nie będę nawet wspominal...

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 12/04/2013 19:43 #11

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
ja na początku mialem zablokowany staw kolanowy , bo sie zwyczajnie bałem że mi sie zloży jak dam kroka:) ale dzis bym juz nie umiał na sztywnym chodzic ...mam proste kolano medi ofm2 , ale zprzyzwyczaiłem sie do niego i na innym pewno na początku xle bym sie czuł. dostałem w prezencie takie 3r15 , ale jakoś mi dziwnie sie chodzilo i z powrotem dokręciłem te medi...a za 20 tys to jakie to kolano? bo ja to tak widzę po sobie że kolano nie jest dla mnie tak istotne jak lej...

Re: NOWE WYSOKOŚCI DOFINANSOWAŃ Z PFRON 25/04/2013 19:20 #12

• aneczka37
  • ( Użytkownik )
  • aneczka37 Avatar
Hej witam wszystkich?
Moze ktos z was juz zaczął ubiegac sie o dofinansowanie z nowego PRogramu Aktywny Samorzad? Program preznaczony na zakup protez?
Time to create page: 0.326 seconds