Jesteś tutaj: O stronie Forum Wszystkie inne sprawy Wszystkie inne sprawy .... Cisza na FORUM dlaczego?
KategorieOstatnie tematyRegulaminSzukaj Witamy, Gościu Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie Nie pamiętasz hasła? Zapomniałeś nazwy użytkownika? Załóż konto Forum Wszystkie inne sprawy Wszystkie inne sprawy .... Cisza na FORUM dlaczego? Strona:12345 TEMAT: Cisza na FORUM dlaczego? Cisza na FORUM dlaczego? 19/02/2014 18:16 #25 maciek ( Użytkownik ) Offline Posty: 208 Podziękowania 7 Dziekuje (mysle, ze tez w imieniu innych uzytkownikow?) Pani Anno. Znowu dziala Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. Cisza na FORUM dlaczego? 19/02/2014 19:26 #26 ania3111 ( Admin ) Offline Posty: 79 Podziękowania 1 Tez sie ciesze:) I mam nadzieje, ze nikt nie mysli, ze to ja naprawilam:) Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. Cisza na FORUM dlaczego? 20/02/2014 21:11 #27 maciek ( Użytkownik ) Offline Posty: 208 Podziękowania 7 Pewnie nikt tak nie mysli Ale pewnie tez kazdy wie, ze dzieki Pani interwencji "zostalo naprawione" m. Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. Strona:12345 Kategorie Sami o sobie - historie użytkowników portalu i forum - Sami o sobie Amputacja kończyny górnej - aspekt medyczny i psychologiczny - Amputacja kończyny górnej - aspekt medyczny i psychologiczny Protezy kończyn górnych - Protezy kończyn górnych Amputacja kończyny dolnej - aspekt medyczny i psychologiczny - Amputacja kończyny dolnej - aspekt medyczny i psychologiczny Protezy kończyn dolnych - Protezy kończyn dolnych Wszystkie inne sprawy - Wszystkie inne sprawy .... Ankiety - miejsce dla uczniów i studentów - Ankiety - miejsce dla uczniów i studentów Bazarek - kupię/sprzedam/oddam/odstapię - Bazarek - kupię/sprzedam/oddam/odstapię Archiwum - Archiwum do 2013 roku - - Archiwum - - - Sami o sobie- historie użytkowników portalu i forum - - - Amputacja kończyny górnej- aspekt medyczny i psychologiczy - - - Protezy kończyn górnych - - - Amputacja kończyny dolnej- aspekt medyczny i psychologiczny - - - Protezy kończyn dolnych - - - Wszystkie inne sprawy Forum Wszystkie inne sprawy Wszystkie inne sprawy .... Cisza na FORUM dlaczego? Zasilane przez Kunena Forum