Nie dziwię się Piotrze,że zaatakowałeś tego Pana,osobiście nie znam Pana,ale jestem w temacie protez amputacji niedługo,a zdanie o protetykach niestety mam już też wyrobione,nie tyczy się to osobiście do tego Pana,bo niewiem czy rozmawiałam z tym Panem nawet,ale w ostatnim czasie obdzwoniłam niewiem ilu protetyków w Polsce i to czego się dowiedziałam przeszło moje oczekiwania.Mianowicie koszt w miare dobrej protezy jest kolosalny,ale tego nie podważam bo się nie znam dlatego zaczęłam szukac części na własną rękę i znalazłam,ale co się stało obdzwoniłam niewiem ilu Panów i nikt nie chce mi złożyć protezy z moich części,ja rozumiem,że być może jest mniejszy zarobek na mojej osobie,ale żeby aż tak postępować???
Jak się dzwoni i pyta na początku to za przeproszeniem w dupę by wskoczyli,ale jak mówię,że mam swoje części to albo się nie znają albo jeszcze jakieś głupoty mi wciskają.Skandal jestem poprostu zażenowana tymi ludźmi żerującymi na ludzkich tragediach,zwykli naciągacze(nie wszyscy naturalnie)a zachaczjąc o temat Piotra to proszę nie posądzać ludzi o naganiarstwo wszyscy tutaj przyjęli mnie na forum ciepło i pomagają jak mogą i nikt nigdy nie sugerował mi żadnej firmy z protezami,a skoro Pan tak twierdzi to chyba ma Pan coś na sumieniu,ludzie tutaj pomagają sobie ZA DARMO z ludzkiego serca,czego o Was protetykach niestety powiedzieć się nie da,a Pan Piotr to akurat złoty człowiek i proszę naprawdę o nie obrażanie jego osoby.To tyle z mojej strony.
P.s Piotrze dziękuję za wszystko,za pomoc,rady,cieepłe słowa i trzymanie na duchu:))))