Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: chwila spokoju...

Re: chwila spokoju... 14/12/2008 10:52 #13

• scotti
  • ( Użytkownik )
  • scotti Avatar
Jestem jedna bodajze z 5 osob, ktore udzielily sie w watku tolerancja. Z poczatku poczulem sie jakbys w sklepiku u Mietka uslyszal, ze ktos plotkuje o Jadzi i poszedles poskarzyc sie do sklepiku pana Czesia..., ale juz otworzylem oczy po nieprzespanej nocy i zalapalem temat :-D
Niemniej jednak wracajac do wywolanego (miedzy innymi) tematu "tolerancja" , nie moge sie z Toba zgodzic. Uwazam, ze nikt, nikogo nie urazil w tym watku a forum jest po to, aby wyrazac swoje opinie. Rozmawiajmy o uzywaniu protezy lub jej komponentow, rozmawiajmy o radosciach, ale tez rozmawiajmy o tym co nas boli,
o tym jak postrzegamy swiat... Wielu z nas oprocz widocznej niepelnosprawnosci boryka sie z "choroba" ktora jest w naszych wnetrzach i dopóki nikogo nie obrazamy, mysle, ze jest wszystko ok.
Jest nas setki a kazdy czlowiek jest inny i jezeli - maciek, trafisz w przyszlosci na temat z ktorym sie nie zgadzasz, wyraz swoja opinie to porozmawiamy :-)
Ufff... sam siebie nie do konca zrozumialem, wiec ide zrobic kawe i prosze nie linczujcie mnie :-P
Pozdrawiam wszystkich i zycze milej niedzielki
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: chwila spokoju... 18/12/2008 19:37 #14

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Scotti za co lincz raczej pochwała za rązsądek chyba że za to że sam bez nas pijesz kawę :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) ;-)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Time to create page: 0.214 seconds