Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: NASZ STATUT nasze LOGO

NASZ STATUT nasze LOGO 28/09/2008 08:58 #1

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Jak juz pisaliśmy mamy statut a właściwie projekt statutu. Zbliża się nieuchronnie termin zatwierdzenia statutu, który będzie nas obowiązywał?
Projekt ten zamieszczony jest na stronie głównej amputowani i zapraszam do zapoznania się z nim.
Wszystkich, którym leży na sercu nasza sprawa proszę o zapoznanie się z nim i napisanie uwag lub opinii.
Oprócz statutu ważną sprawą jest nasz znak" LOGO stowarzyszenia". Powstają projekty, z których jeden stanie się naszym znakiem naszym logo, dlatego prószę o śledzenie i opinie, który znak najbardziej wam pasuje i przypadł do gustu - stanie się on pużniej naszym znakiem na stałe.
Oto pierwszy z nich

I ostatnia sprawa bardzo bardzo wazna - NASZA NAZWA
pierwszą nazwa robocza jest Stowarzyszenie osób po amputacji kończyn "SOPAK"
i tu pojawiła sie pierwsz uwaga a wiec propozycja taka
Stowarzyszenie osób po amputacji kończyn zostaje i raczej do tej pory każdy aprobuje tę nazwę , natomiast skrót chociaz jest dobry to niemniej jednak byłoby dobrze dodac słowo amputanci ,co wyglądało by tak "Amputanci SOPAK"Czekamy na wasze dalsze uwagi.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: NASZ STATUT nasze LOGO 28/09/2008 10:39 #2

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Nastepna propozycja

Re: NASZ STATUT nasze LOGO 28/09/2008 13:54 #3

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek, kojaży mi sie ten drugi obrazek, jednoznacznie--sojusz z piratem.pierwszy moze być,ale uciąc mu rekę i dodac protezę :mrgreen:

Re: NASZ STATUT nasze LOGO 28/09/2008 17:38 #4

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek !pod projektem statutu napisałem zmiany o których rozmawialiśmy trochę z przyczyn technicznych jest napisane kilka razy i jeszcze poprawka do poprawki.przepraszam :cry: jan

Re: NASZ STATUT nasze LOGO 01/10/2008 06:14 #5

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Ten obrazek LOGO pokazuje integracje ON amputanta ze zdrowym ,a forma pokazuje że mamy humor. Oczywiście można poprawić jeżeli ta forma znajdzie akceptacje.

logo 01/10/2008 07:02 #6

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek, napisałem tak dla żartów,życie samo w sobie jest trudne,zwlaszcza nasze,wiec trzeba sobie od czasu do czasu pożartowac.inaczej mozna sie wykończyc.uważam że pierwszy jest odpowiedni,prosty mówiacy wszystko.jan
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Time to create page: 0.203 seconds