Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Proszę o poradę

Re: Proszę o poradę 16/12/2010 13:01 #7

czesc WAM
mam problem z znalezieniem popradni ortopedyczne (wymiana leja podudzia)
Pochodze z pomorza z malej miejscowosci i jezdze na wymiane leja az do łodzi gdyz tam mialempierwsza wizyte w PL i zakupilem u nich proteze.Ale nie ukrywam ze to jest strasznie daleko i nie usmiecha mi sie jezdzic tam to jest 400 km od mojej miejscowosci i prosze was moze ktos zna inna klinike która zajmuje sie wymiana leja to prosil bym o namiary
Z góry dizekuje
Temat został zablokowany.

Re: Proszę o poradę 17/12/2010 08:29 #8

• Piotrek
  • ( Admin )
  • Piotrek Avatar
  • Podziękowania 1
Witaj

Przesyłam link z mapą adresów zakłądów ortopedycznych.
ortocentrum.com.pl/new/index.php?option=...;id=90&Itemid=75
Jeśli potrzebujesz jakieś info. jeszcze pisz śmiało:)
Pozdrawiam

Re: Proszę o poradę 17/12/2010 12:37 #9

• cycuss
  • ( Użytkownik )
  • cycuss Avatar
  • Podziękowania 1
witam
ale to nie są wszystkie zakłady jakie są w Polsce musisz poszukać na Internecie to są tylko zakłady które współpracują z ortocentrum

Re: Proszę o poradę 20/12/2010 10:22 #10

• svietic
  • ( Gość )
  • svietic Avatar
Jeszcze dla Pauliny,
szukałam, szukałam i znalazłam w starym kalendarzu:
Lech Okuniewski
ul. Mjr. Hubala 22.
Gdańsk
tel. 58/3454055 lub komórka "Anahata" ( to jest nazwa firmy, tak się przedstawiają podnosząc telefon) 502 056558.
To są namiary na bioenergoterapeutę, podobno wybitnego i uznanego na międzynarodowym forum, specjalistę od usuwania bóli fantomowych.
Ja nie korzystałam, bo w czarodziei nie wierzę.
Dane są z 2001 r. kiedy to korzystała moja koleżanka. Powiedziała, że fantomów jej nie usunął, ale jest bardzo zadowolona, bo leczenie bardzo ją wzmocniło i dodało jej sił tak w ogóle.

Re: Proszę o poradę 11/02/2011 11:39 #11

• qasso
  • ( Użytkownik )
  • qasso Avatar
Witam serdecznie ,potrzebuję porady od osób z doświadczeniem.
Ja miąlem amputowaną nogę ,chodzę na protezie już ostatecznej,niedługo mijają trzy lata ,mam pytanie co zrobić w przypadku,gdy mija okres użytkowania,protetyk mówi o nowej a co robić z poprzednią,kosztowała masę kaski i nie uważam,że jest już nieużyteczna.Czy każdy, nosi tylko 3 lata,jak to wygląda od strony amputowanych,czy nie jest to naciąganie na kasę.Znam ludzi którzy mają protezę wiele lat i funkcjonują.
Proszę o poradę i serdecznie pozdrawiam amputowanych :-D :-D :-D :-D
qasso

Re: Proszę o poradę 11/02/2011 12:07 #12

• cycuss
  • ( Użytkownik )
  • cycuss Avatar
  • Podziękowania 1
Witam serdecznie
Jeżeli chodzi o protezę nie musisz wymieniać protezy jeśli nie musisz chyba ze masz taka potrzebę , jedynie ucieka ci termin następnej protezy ale w każdym czasie możesz ja wziąć , na dzień dzisiejszy NFZ daje protezy ale co będzie później to nie wiadomo czy będzie trzeba płacić w całości za protezę to jest twoja decyzja czy chcesz protezę czy nie chcesz teraz
Time to create page: 0.225 seconds