Ja tez miale m chorobe odurodzenia niedorozwuj nogi i mialem wlasnie ta rente socjalan ale po amputacji nogi mialem problemy i mi zus zabrral rente socjalna

a tak teraz sie mecze pracuje fizycznie jako spawacz przez 8h 6dni w tygodniu czasami juz nie wyrabiam

ale coz robic cos trzeba a hu..... i tak mi nie dadza chociasz powininem miec bo mialem chorobe od urodzenia ! h......... im w dupe tyle nat o;] ogolnie jest lipa na protez podudzia daja 1500 plus pfron 150% tego i co z tego jak to nawet na lej silikonowy nie starcza a oni biora kase taka ze my mozemy pomazuc:( tak samo jak bylo teraz mozliwosc kupienia nowego samochodu trzeba miec przynajmniej jedna proteze a zeby ludzi mniej sie staralo to trzeba miec pierwsza grupe obciach to wszytko robia zeby pokazac i zebuy niedac jak mozna miec niezdolnosc do pracy i pracowac wszystko to jest p...........ne sorki ze tak klne ale taka jest wlasnie prawda ;( zyjemy w poslce i czasami naprawde mysle trzeba stad w........c bo niema tu przyszlosci:( :oops: