Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska.

szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska. 15/02/2008 19:18 #1

• ( Gość )
Już zużyłem dwie protezy w średniej cenie ale muszę stwierdzić, że z żadnej nie byłem zadowolony. Ciągle psuje się kolano lub jest nie dopasowy lej i nie mogę chodzić bez pomocy kuli. Pozdrawiam i czekam na innych ipinie.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska. 18/05/2008 06:29 #2

• maddraco
  • ( Użytkownik )
  • maddraco Avatar
Już zużyłem dwie protezy w średniej cenie ale muszę stwierdzić, że z żadnej nie byłem zadowolony. Ciągle psuje się kolano lub jest nie dopasowy lej i nie mogę chodzić bez pomocy kuli. Pozdrawiam i czekam na innych ipinie.

witaj w klubie IV RP, byłem w Bytomiu,Poznaniu,Łodzi, Szczecinie (makabra).Nie poddawaj się
szukaj dalej.Napisz do jakieś fundacji może Ci pomogą ale nie rób ich u nas, zmarnujesz czas i środki finansowe.I wiarę w "chodzenie".Im nie opłaca się to -indywidualne potrzeby pacjenta mają gdzieś wolą tzw. masówke najlepiej z refundacji NFZ,MOPS i następny, i koniecznie aby podpisać wcześniej wniosek o realizacji zaprotezowania przed wykonaniem tej usługi.
Znam to od 8 lat.A tym czasem ludzie w naszej sytuacji w normalnych krajach chodzą tak jak tutaj
www.hanger.com/ProstheticsOrthotics/Lowe...es/AbovetheKnee.aspx
video.google.com/videosearch?q=C-Leg&sitesearch=

bye!
¤¤¤ TrOcHe WiNa TrOcHe WóDkI A zObaCzySz KrAsnOlódKi: ¤¤¤

Re: szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska. 19/05/2008 12:57 #3

• akordek
  • ( Użytkownik )
  • akordek Avatar
drogi maddrako słyszałem że jest dobra protezownia na biegunie południowym

Re: szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska. 22/08/2010 22:57 #4

• ( Gość )
maddraco piszesz zeby napisac do jakiejs fundacji a czy Ty korzystales moze z jakiejs? jesli tak to napisz z jakiej?

Re: szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska. 02/09/2010 12:51 #5

• ewcia33
  • ( Użytkownik )
  • ewcia33 Avatar
A ja się z Wami nie zgadzam,bo ja znalazłam świetnego protetyka,którym jest P.Jan Kołodyński ze Świebodzina i jedno jest pewne,że do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i profesjonalnie.Ja robiłam już 2 leje u niego i zawsze jestem zadowolona.Dlatego szczerze go polecam.

Re: szukam dobrego protetyka z okolic małopolski lub śląska. 14/04/2012 16:44 #6

• asze
  • ( Użytkownik )
  • asze Avatar
Polecam Tarnowskie Góry.
asze
  • Strona:
  • 1
Time to create page: 0.171 seconds