Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: amputowani a sport

amputowani a sport 30/11/2007 14:16 #1

• ~~malik~~
  • ( Użytkownik )
  • ~~malik~~ Avatar
jakie macie amputacje i czy one nie przeszkadzaja w uprawianu waszych ulubionych sportów??
lotny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: amputowani a sport 30/11/2007 14:23 #2

• ~~malik~~
  • ( Użytkownik )
  • ~~malik~~ Avatar
ja ogólnie nigdy nie przepadałem za piłką nożną czy koszykówka ale śmigałem na deseczce i to 4 lata i ogłem lubie skateboarding teraz juz tylko oglądać ale marze o jeżdzie na snowboardzie myśle ze jeszcze jest to do ogarnięcia juz bez świrowania ale zawsze to juz jest coś... druga moją zajawką jest wedkarstwo jest to relaksująca forma rekreacji która w moim przpadku prznosi efekty :mrgreen:
lotny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Re: amputowani a sport 30/11/2007 16:37 #3

• GNIEWKO
  • ( Użytkownik )
  • GNIEWKO Avatar
Witaj . Ja jeszcze 5 lat wstecz dużo biegałem, pływałem ,jeżdziłem na rowerze i na nartach, wspinałem się na skałkach , nurkowałem , skakałem na spadochronie i chodziłem na siłownie. Aktualnie mogę spacerować , pływać i chodzić na siłownie ale jestem zadowolony bo mogło być gorzej .
A ty młody jesteś w bardzo dobrej sytuacji , wystarczy dobra protezka i przed tobą nie ma żadnych ograniczeń . Siemka
Siemanko!!!!

Re: amputowani a sport 30/11/2007 16:39 #4

• Paweł
  • ( Użytkownik )
  • Paweł Avatar
www.sport.pl/sport/1,65025,4317942.html

tu masz przyład człowieka który inne cuda na protezach wyczyniał z duzo wyzszą amputacją :)
mysle ze jak Ci dobiorą odpowiedni but to i Ty na desce możesz jeszcze pośmigać.

Re: amputowani a sport 30/11/2007 19:38 #5

Ja uwielbiałam jeździć na rowerze :-D i nadal to robie ;-)
Teraz sa takie mozliwosci ... wystarczy dobra proteza czy do biegania czy pływania :lol:
"Nigdy nie rozmawiaj z głupkiem ...
Bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ...
A potem pokona Cię swoim doświadczeniem..."

Re: amputowani a sport 30/11/2007 21:09 #6

Ja pływam na kajakach (uwielbiam Puszczę Augustowską); biorę udział w rajdach konno-kajakowych; dużo pływam na basenie.
Time to create page: 0.387 seconds