Witaj Gniewko,
byc moze dla Ciebie Forum jest wystarczajace, ale nie musisz innym zamykac droge poniewaz na Forum wszyscy czytaja Twoje wypowiedzi.
Jestescie mlodymi osobami, ktore maja jeszcze sporo do zrobienia w swoim zyciu i jezeli nie chcecie byc czlonkami w klubie to Wasza sprawa.
Chcialbym tylko nadmienic ze mam 47 lat, zone i 3 dzieci, pracuje i jeszcze chce cos robic dla innych, tak ze zastanow sie czy nie warto byc razem we wlasnym gronie posrod osob naszego pokroju, osob ktorzy moga sie podzielic swoimi przezyciami i doswiadczeniami nie na Forum, ale spotykajac sie na wycieczkach, wczasach czy zabawach integracyjnych.
Wiesz jezeli wystarczajace jest dla Ciebie bycie na Forum to na IPON jest duzo osob gadatliwych i gadaja o wszystkim i niczym.
www.amputowani.pl - chyba wiesz ze ta wlasnie strona poswiecona jest takim osobom jak my, oraz zalozeniem wlasnie tej strony jest rowniez stworzenie klubow przyszpitalnych, aby dopomoc osobom przed jak i po amputacjach.
Nie wiem dlaczego w Polsce niepelnosprawni w wiekszosci tylko narzekaja ze np. nie ma dobrego podjazdu czy drzwi do windy sa za waskie.
Wlasnie dlatego daze do powstania Klubu (stowarzyszenia) dla osob po amputacjach poniewaz ja sam naleze do tej grupy.
"W jednosci jest Sila" - to tak zwana "Solidarnosc".
Pozdrawiam
Grzegorz