Chciałbym się wypowiedzieć na temat zamieszczonego przez Ciebie ogłoszenia.
Po pierwsze jestem bardzo zaskoczony treścią :shock: gdyż jak wiadomo <<proteza jest przedmiotem indywidualnym>> więc w jaki sposób może ktoś z takiej protezy skorzystać i w niej chodzić :?: . W protezie został zamocowany kosz biodrowy zgodnie z kształtem i wymiarami twojego ciała. Wysokość protezy też jest zawsze indywidualna, długość podudzia oraz uda a co za tym idzie oś obrotu stawu kolanowego. Rozmiar i rodzaj stopy jak wiesz też jest dobierany do użytkownika protezy.
Po drugie osobiście uważam, że zakup takiej protezy i tego typu podobnych rzeczy jest po prostu totalną bzdurą i stratą pieniędzy.
Ty jako użytkownik protezy umieszczasz takie ogłoszenie??? Zastanów się - Czy ty byś od kogoś kupiła taką protezę - opierając się na takiej treści ogłoszenia??? Osobiście dla mnie to wielki przekręt i wprowadzanie nieświadomych "amputantów" w wielki błąd, a tekst o dalszym odsprzedaniu połozył mnie na łopatki :-/
CHCIAłBYM żEBY TEN POST BYł OSTRZEżENIEM DLA TYCH, KTóżY MYśLą O TAKICH ZAKUPACH
Zakup protezy nigdy nie odbywa się w internecie tylko w Zakładzie Ortopedycznym, który indywidualnie stworzy ją dla "ciebie"
P.S. na forum został już poruszony ten temat ( zakup protezy na all....) więc zachęcam do lektury
:mrgreen: pozdrawiam serdecznie wszystkich forowiczów :mrgreen: