Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Jak chodzić na protezie w zimie???

Re: Jak chodzić na protezie w zimie??? 09/11/2007 21:26 #7

O takm, kilka, ba kilkanaście razy przeżyłam takie upadki. Oj różnie się one kończyły, zważywszy ze miałam wówczas protezy tymczasowe (okres wzrostu). Ale co tam, mam przynajmniej wspomnienia, różne anegdoty nadające się do śmiechu warte ;) A wy?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Jak chodzić na protezie w zimie??? 09/11/2007 21:35 #8

• marcin77777
  • ( Gość )
  • marcin77777 Avatar
A ja dopiero co o takich smiesznych akcjach w opowiadaniach się rozpisywałem. Może i Ty coś dorzucisz ?

12.11.07.
Ps.z jakiegoś powodu znikł cały tekst który wtedy napisałem ...???

Przy odrobinie czasu napiszę go jeszcze raz

Re: Jak chodzić na protezie w zimie??? 13/11/2007 20:01 #9

• GNIEWKO
  • ( Użytkownik )
  • GNIEWKO Avatar
Śnieg już spadł , trochę napadało , dziś wybrałem się na spacer, nie jest aż tak żle , trochę więcej trzeba uważać i patrzeć gdzie się stawia stopę - ale myślałem że będzie trudniej.Pozdrawiam wszystkich buszujących w śniegu, a szczególnie wszystkich na protezach tymczasowych. Siemka
Siemanko!!!!

Re: Jak chodzić na protezie w zimie??? 15/11/2007 17:53 #10

• ewa
  • ( Użytkownik )
  • ewa Avatar
tez chcialabym juz chodzic na protezie!!!!!!!!!!!!!! juz mam dosyc tego wozka!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Jak chodzić na protezie w zimie??? 15/11/2007 18:46 #11

• GNIEWKO
  • ( Użytkownik )
  • GNIEWKO Avatar
ewa, Czy rana wygląda już ładniej , goi się ??? Mam nadzieje że nie ma wycieku !!!
Moja choroba miała swoje apogeum jak miałem 33 lata / wiek Chrystusowy/, dużo w tym okresie wycierpiałem psychicznie i fizycznie . Ból psychiczny był najbardziej dotkliwy bo tak na prawdę to zostajemy z tym problemem sami i osoby życzliwe nie są nam wstanie nic pomóc . Trzeba być optymistą, bo tylko tak można sobie dać radę w życiu a co dopiero w chorobie . Po amputacji to mi się już żyć nie chciało . Ciężka choroba , decyzja na amputację / coś okropnego / , jak by tego było mało to jeszcze mamy na głowie zakażenie.!!!
Musisz być silna i cierpliwa a wiem że taka jesteś . Za jakiś czas będziesz się uśmiechała i zapomnisz o amputacji i o zakażeniu , na pewno pochodzisz sobie w protezie w zimie i w lecie .!!! Ja czekałem na tą chwilę 3 lata , było warto . Współczuję ci serdecznie że musisz przechodzić przez to co ja, bo to są bardzo trudne chwile .
( Po nocy zawsze nadchodzi dzień , nawet jeśli jest to noc bardzo długa !!! )
Siemanko!!!!

Re: Jak chodzić na protezie w zimie??? 15/11/2007 20:29 #12

U mnie jeszcze bez śniegu, aczkolek z utęsknieniem czekam na śnieżne szaleństwa typu: lepienie bałwana, rzucanie się śniezkami, zjeżdżanie z górki na sankach czy choćby robienie orła "na śniegu" :)
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Time to create page: 0.194 seconds