Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: szukam dobrej stopy!!!

Gdzie kupić najtaniej pokrycie kosmetyczne ? 10/11/2012 21:52 #7

Upolowałem stopę Endolite Espirit rozmiar 27 prawa ale jest bez pokrycia.Gdzie to można najkorzystniej kupić ?
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat został zablokowany.

Re: Gdzie kupić najtaniej pokrycie kosmetyczne ? 11/11/2012 12:16 #8

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
Upolowałem stopę Endolite Espirit rozmiar 27 prawa ale jest bez pokrycia.Gdzie to można najkorzystniej kupić ?
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
szukaj na e-bay , tam mozna upolować okazyjnie rózne ciekawe rzeczy, najlepiej jak w wyszukiwarce od rzu zaznaczysz rejon szukania caly świat. Ja zakupiłem pare dni temu stopę ossur i kolano medi razem z elementami łączącymi za 1 tys. więc w porownaniu z tym co sie usłyszy w pracowni protetycznej np w wawce to w polsce za tyle nawet śrub bym nie kupil do protezy . pozdrawiam

Re: szukam dobrej stopy!!! 28/11/2012 15:41 #9

ciekawe tylko w jakim kondycji sa te stopy z ebay ktos sprzeda z popekanymi wloknami w srodku i powie ze nie jest w stanie tego sprawdzic ty tez i po kasce...

Re: szukam dobrej stopy!!! 29/11/2012 19:04 #10

• piotr33
  • ( Użytkownik )
  • piotr33 Avatar
  • Podziękowania 3
kupujesz towar uzywany , więc wszystko mozliwe ...jest ryzyko ale jak kupisz nowe też moze miec wady fabryczne, róznica w cenietylko jest

Re: szukam dobrej stopy!!! 30/11/2012 23:33 #11

• maciek
  • ( Użytkownik )
  • maciek Avatar
  • Podziękowania 7
... róznica w cenietylko jest
I w okresie gwarancji ;-)

Re: szukam dobrej stopy!!! 03/12/2012 23:35 #12

• tomek72
  • ( Użytkownik )
  • tomek72 Avatar
Witam, mogę pomóc w zakupie stopy,kolana na Ebay-u. Mieszkam w USA od paru lat i często korzystam z zakupów na Ebay-u. Można kupić dobre żeczy po atrakcyjnej cenie. Nie pobieram żadnych prowizji, oprucz kosztów które liczy sobie Bank i opłata wysyłki do Polski. Pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.255 seconds