Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Prośba o pomoc

Prośba o pomoc 01/04/2009 05:43 #1

• Malak
  • ( Użytkownik )
  • Malak Avatar
Witam, nazywam się Anna Blichert i jestem studentką fizjoterapii na Akademii Medycznej we Wrocławiu. W przyszłym roku będę pisać pracę magisterską, której temat brzmi: "Bezsenność a amputacje" i szukam życzliwych osób, które wypełnią przygotowaną przeze mnie ankietę. Z góry informuję, iż uzyskane informacje będą wykorzystane tylko w celach naukowych i nie będą wymagane dane osobowe. Jeśli chcieliby mi Państwo pomóc, bardzo proszę o podanie maila, na który w przyszłości mogłabym wysłać ankietę. Z góry serdecznie dziękuję za poświęconą mi uwagę i pozdrawiam. Anna
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Prośba o pomoc 01/04/2009 10:25 #2

A już myślałam,ze mój komputer oszalał,ze powiela wszędzie ten sam tekst :-) Ale może to przesilenie wiosenne lub po prostu 1 kwietniowy żart.

Re: Prośba o pomoc 01/04/2009 15:43 #3

• Malak
  • ( Użytkownik )
  • Malak Avatar
To nie kwietniowy żart, tylko wklejałam swój post wszędzie gdzie się dało licząc na odpowiedź :)

Re: Prośba o pomoc 03/04/2009 06:40 #4

• darek
  • ( Admin )
  • darek Avatar
Witam, nazywam się Anna Blichert i jestem studentką fizjoterapii na Akademii Medycznej we Wrocławiu. W przyszłym roku będę pisać pracę magisterską, której temat brzmi: "Bezsenność a amputacje" i szukam życzliwych osób, które wypełnią przygotowaną przeze mnie ankietę. Z góry informuję, iż uzyskane informacje będą wykorzystane tylko w celach naukowych i nie będą wymagane dane osobowe. Jeśli chcieliby mi Państwo pomóc, bardzo proszę o podanie maila, na który w przyszłości mogłabym wysłać ankietę. Z góry serdecznie dziękuję za poświęconą mi uwagę i pozdrawiam. Anna

Ten post zostawiam ale pozostałe o takiej samej treści usuwam - forum to nie tablica ogłoszeń !!!
Technik Ortopeda
  • Strona:
  • 1
Time to create page: 0.170 seconds