Jesteś tutaj: O stronie Forum Sami o sobie - historie użytkowników portalu i forum Sami o sobie wkład silikonowy
KategorieOstatnie tematyRegulaminSzukaj Witamy, Gościu Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie Nie pamiętasz hasła? Zapomniałeś nazwy użytkownika? Załóż konto Forum Sami o sobie - historie użytkowników portalu i forum Sami o sobie wkład silikonowy Strona:1 TEMAT: wkład silikonowy wkład silikonowy 30/10/2013 21:10 #1 dziki ( Użytkownik ) Offline Posty: 2 mam pytanie robie sobie protezę z wkładem silikonowym ale poci mi się kikut i nie wiem czy dobrze robie Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. wkład silikonowy 30/10/2013 21:11 #2 dziki ( Użytkownik ) Offline Posty: 2 pomocy proszę Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. wkład silikonowy 30/10/2013 22:23 #3 Comatusapiens ( Użytkownik ) Offline Posty: 51 Podziękowania 7 Polecam temat "Nadmierna Potliwość" omawiany w: amputowani.pl/forum/amputacja-kd-aspekt-...ierna-potliwosc.html Pozdrawiam! Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. Strona:1 Kategorie Sami o sobie - historie użytkowników portalu i forum - Sami o sobie Amputacja kończyny górnej - aspekt medyczny i psychologiczny - Amputacja kończyny górnej - aspekt medyczny i psychologiczny Protezy kończyn górnych - Protezy kończyn górnych Amputacja kończyny dolnej - aspekt medyczny i psychologiczny - Amputacja kończyny dolnej - aspekt medyczny i psychologiczny Protezy kończyn dolnych - Protezy kończyn dolnych Wszystkie inne sprawy - Wszystkie inne sprawy .... Ankiety - miejsce dla uczniów i studentów - Ankiety - miejsce dla uczniów i studentów Bazarek - kupię/sprzedam/oddam/odstapię - Bazarek - kupię/sprzedam/oddam/odstapię Archiwum - Archiwum do 2013 roku - - Archiwum - - - Sami o sobie- historie użytkowników portalu i forum - - - Amputacja kończyny górnej- aspekt medyczny i psychologiczy - - - Protezy kończyn górnych - - - Amputacja kończyny dolnej- aspekt medyczny i psychologiczny - - - Protezy kończyn dolnych - - - Wszystkie inne sprawy Forum Sami o sobie - historie użytkowników portalu i forum Sami o sobie wkład silikonowy Zasilane przez Kunena Forum