Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz

Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz 26/09/2009 16:38 #13

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Jak widzisz Janek zaczynają być chetni. Może spróbować jak sądzisz ? :lol:
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz 27/09/2009 11:11 #14

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
tomek,mozna kolejny raz ale chyba ostatni pozdrawiam jan

Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz 30/09/2009 20:06 #15

• tomek
  • ( Użytkownik )
  • tomek Avatar
Trochę wiary :-D :-D :-D Janeczku

Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz 19/01/2010 18:25 #16

• k.p.49
  • ( Użytkownik )
  • k.p.49 Avatar
Ja,jako osoba niepełnosprawna,po amputacji obu nóg,jestem poważnie zainteresowany utworzeniem takiego stowarzyszenia. Mam na imie Krzysztof, 60 lat, jestem z Białowieży,na Podlasiu. Kontakt na skype k.p.49

Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz 20/01/2010 13:39 #17

• jmwojt
  • ( Użytkownik )
  • jmwojt Avatar
k.p.49,bardzo mnie to cieszy ,że można liczyć na kolejnego chętnego do utworzenia stowarzyszeniania ,problem polega jednak na tym,aby stworzyć stowarzyszenie niezbędne jest zapewnienie conajmnie 5 osób,że będą społecznie pracowały w tej organizacji, kierowały nią wydaje się,że powinna ta organizacja mieć siedzibę w warszawie, tam jest spora grupa ludzi,któży mogli by się zebrać (minimum15 osób ) opracować statut i powołać do życia stowarzyszenie.Ale jak do tej pory nie udało się nam zebrać kworum i tylu chetnych by poprowadzili organizację. Może jedna z nowym rokiem należy ponownie pomyśleć o tym i spotkać się i wreszcie coś postanowić. Pozdrawiam jan

Re: Osoby deklarujące chęć współpracy przy zakładaniu stowarzysz 20/08/2010 06:14 #18

• alawinx
  • ( Użytkownik )
  • alawinx Avatar
Na czym miała by polegać praca w takim stowarzyszeniu? jestem tu pierwszy raz, dopiero dzisiaj na tym forum.
Mój tato jest amputowany nie ma obu nóg, przydałoby się takie stowarzyszenie.
Ja jestem z Bieszczad prawie. Mogłabym jakoś pomóc?
Time to create page: 0.247 seconds