Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie

TEMAT: Protezownie godne i niegodne polecenia

Protezownie godne i niegodne polecenia 20/09/2011 08:08 #1

• brabicka
  • ( Użytkownik )
  • brabicka Avatar
[shadow=red:319a05c225][/shadow:319a05c225]
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: Protezownie godne i niegodne polecenia 20/09/2011 08:12 #2

• brabicka
  • ( Użytkownik )
  • brabicka Avatar
Rozpoczynając ten wątek, chciałam podzielić się z wami swoimi doświadczeniami - tymi bezpośrednimi jak i zebranymi od innych osób w tym pacjentów odnośnie obecnej sytuacji na rynku firm świadczonych usługi w zakresie wykonania szeroko pojętego zaopatrzenia ortopedycznego.
Chciałabym, aby konwencja tego wątku miała formę dyskusji i wymiany opinii, gdyż tak będzie najlepiej przekazać istotniej informacje. No to zaczynamy...

Re: Protezownie godne i niegodne polecenia 20/09/2011 08:23 #3

• brabicka
  • ( Użytkownik )
  • brabicka Avatar
Post usunięty ! Autor pomimo wielu prób z naszej strony nie raczył ustosunkować sie do naszych obaw o zasadność pomówień w tym poście. Z prośbą o wyjaśnienia zwróciła się też bezpośrednio zainteresowana firma i także takowych nie otrzymała. Jeśli już piszemy cokolwiek to może pamiętajmy, że czytający mają rozum i też potrafią go używać a kłamstwo nogi ma krótkie .... To tyle.
Pozdrawiam
Administrator

Re: Protezownie godne i niegodne polecenia 20/09/2011 08:24 #4

• bodzio2
  • ( Użytkownik )
  • bodzio2 Avatar
  • Podziękowania 1
Witaj Brabico,ciekawy temat tylko proszę rozwiń go abysmy wiedzieli do jakiej konkretnej sprawy się odniesc.Czy chodzi ci o jakosc protez,o ceny,czy o producentów,a jak wiesz na tym forum nie można reklamowac zakładów oraz sprzętu produkowanego przez te firmy.Poprostu wrzuc konkretny temat.Pozdrawiam :->
Żadna droga nie jest trudna, gdy idziemy razem...

Re: Protezownie godne i niegodne polecenia 20/09/2011 08:33 #5

• bodzio2
  • ( Użytkownik )
  • bodzio2 Avatar
  • Podziękowania 1
Mam takie odczucie jakby to tobie się przytrafiła jakaś krzywda.Jesli tak to własnie napisz o niej moze skorzystamy z tych rad,tym bardziej że ja oczekuję na protezowanie obustronne udowe i każda twoja rada będzie dla mnie wazna.
Żadna droga nie jest trudna, gdy idziemy razem...

Re: Protezownie godne i niegodne polecenia 20/09/2011 19:34 #6

• maciek
  • ( Użytkownik )
  • maciek Avatar
  • Podziękowania 7
Pani Brabicka,

wszelkie rankingi, oceny i opinie powinny byc podparte argumentami merytorycznymi. Uogolnienia nie poparte zadnymi konkretnymi argumentami, nie maja zadnej wartosci. Wrecz przeciwnie – sprawiaja wrazeniezalatwiania osobistych porachunkow.

Pisze Pani, ze „Charakterystyka tej firmy jest następująca, mianowicie działalność nastawiona na zysk...”. Czy zna Pani choc jedna protezownie w Polsce, w Europie,na swiecie nie nastawiona na zysk? Czy sadzi Pani, ze jakakolwiek protezownia nie „zarabia na ludzkim nieszczęściu” ? A gdyby taka istniala – jak dlugo bylyby w stanie przezyc bez zysku? Wyrazenie „zarabia na ludzkim nieszczęściu” kojarzy mi sie ze zwyklym populizmem :-(

Pisze Pani: „niskie kompetencje, brak wiedzy merytorycznej”. Konkretnie – na czym to polega?

Z ogólnych opinii wynika, iż są to osoby , których ze względu na niski poziom wiedzy i kwalifikacji pozbył się Poznański oddział Otto Bock Polska” Co ma Pani na mysli piszac o ogolnych opiniach? Czyje opinie? Kto i jak je wyrazil? Czym poparl?

Nie neguje Pani negatywnych doswiadczen (choc nawet o tych nie napisala Pani konkretnie ani slowa) z ta protezownia, ale niechze Pani poprze to konkretami. Zniszczyc kogos jest latwo...
Time to create page: 0.339 seconds