Jesteś tutaj: O stronie Forum Protezy kończyn dolnych Protezy kończyn dolnych obtarcia, rany pod protezą
KategorieOstatnie tematyRegulaminSzukaj Witamy, Gościu Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie Nie pamiętasz hasła? Zapomniałeś nazwy użytkownika? Załóż konto Forum Protezy kończyn dolnych Protezy kończyn dolnych obtarcia, rany pod protezą Strona:1 TEMAT: obtarcia, rany pod protezą obtarcia, rany pod protezą 26/02/2014 08:52 #1 hala ( Użytkownik ) Offline Posty: 14 chciałam zapytac jakie macie wypróbowane skuteczne metody radzenia sobie, leczenia ran powstałych w wyniku obtarcia pod protezą. Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. obtarcia, rany pod protezą 26/02/2014 16:58 #2 maciek ( Użytkownik ) Offline Posty: 208 Podziękowania 7 Hala, zanim nadejda odpowiedzi, poczytaj posty w ponizszym watku, ktory byl tu kilka lat temu. Wiekszosc wskazowek jest nadal aktualna. pozdrawiam amputowani.pl/forum/amputacje-konczyny-d...ki.html?limitstart=0 Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. obtarcia, rany pod protezą 11/03/2014 07:42 #3 iskierka69 ( Użytkownik ) Offline Posty: 5 hala napisał: chciałam zapytac jakie macie wypróbowane skuteczne metody radzenia sobie, leczenia ran powstałych w wyniku obtarcia pod protezą. Ja od lat używam opatrunku hydrożelowego granuflex cienki Ela Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów. Strona:1 Kategorie Sami o sobie - historie użytkowników portalu i forum - Sami o sobie Amputacja kończyny górnej - aspekt medyczny i psychologiczny - Amputacja kończyny górnej - aspekt medyczny i psychologiczny Protezy kończyn górnych - Protezy kończyn górnych Amputacja kończyny dolnej - aspekt medyczny i psychologiczny - Amputacja kończyny dolnej - aspekt medyczny i psychologiczny Protezy kończyn dolnych - Protezy kończyn dolnych Wszystkie inne sprawy - Wszystkie inne sprawy .... Ankiety - miejsce dla uczniów i studentów - Ankiety - miejsce dla uczniów i studentów Bazarek - kupię/sprzedam/oddam/odstapię - Bazarek - kupię/sprzedam/oddam/odstapię Archiwum - Archiwum do 2013 roku - - Archiwum - - - Sami o sobie- historie użytkowników portalu i forum - - - Amputacja kończyny górnej- aspekt medyczny i psychologiczy - - - Protezy kończyn górnych - - - Amputacja kończyny dolnej- aspekt medyczny i psychologiczny - - - Protezy kończyn dolnych - - - Wszystkie inne sprawy Forum Protezy kończyn dolnych Protezy kończyn dolnych obtarcia, rany pod protezą Zasilane przez Kunena Forum