Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Dobry protetyk

Dobry protetyk 01/02/2014 20:38 #7

Ja vigo nie polecam . Robiłam protezy w vigo w łodzi i nie byłam zadowolona wogóle ponieważ stopy się psuły , silikony urywały idp. Ale To moje zdanie , ja obecnie jeżdże do görlitz i jestem jak na razie zadowolona.:-)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Dobry protetyk 04/02/2014 17:35 #8

• michalp
  • ( Użytkownik )
  • michalp Avatar
Polecam Konstancin - ojciec miał tam robioną protezę kończyny dolnej na wysokości uda. Można było testować, wszystko sprawnie, dobry kontakt także po zaopatrzeniu.

Byliśmy wcześniej też w VIGO, ale tam pierwsze pytanie "ile mamy pieniędzy". Z trudem też dostałem informację, jakie dokładnie komponenty wchodzą w skład proponowanej protezy - za podaną kwotę "mieliśmy dostać dobrą protezę", tak nam powiedziano.

michał

Dobry protetyk 12/03/2014 12:23 #9

• adriane3
  • ( Użytkownik )
  • adriane3 Avatar
ja mam proteze od Zakładów Ortopedycznych (Anin, pod Wawą), bardzo pomogli mi znajomi, którzy wyszukali to miejsce - tamte zakłądy mają podpisana umowe z NFZtem i do tego nowoczesne protezy ale tez jakies obuwie ortopedyczne i tego typu asortyment. , gdyby ktoś jeszcze szukał.

btw - qbson, fajne zdjęcie!!

Dobry protetyk 20/03/2014 12:14 #10

• sperczil
  • ( Użytkownik )
  • sperczil Avatar
Ja tak jak towarzysz powyżej jestem pod opieką Pawła z Vigo Ortho (dodam że przeszłam do nich z Mark Protetik właśnie - kilka lat temu) i podpisuję się czym można pod wyborem i poleceniem. Zawsze można na nich liczyć, nie rozkładają rąk niezależnie od poziomu trudności sytuacji - a bywa przecież różnie. Polecam!

Dobry protetyk 09/04/2014 17:03 #11

• Mirko
  • ( Użytkownik )
  • Mirko Avatar
Ja korzystam z usług Rzeszowskich Zakładów Ort., ponieważ pracuje tam człowiek, który razem z prof. Weissem rozkręcał zakłady w Konstancinie. Człowiek ten sam chodzi w protezie i doskonale rozumie nasze bolączki. Jest to kawałek drogi z centrum Polski, ale myślę że warto. Wykonywał mi protezy przez wiele lat i nigdy się nie zawiodłem.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.222 seconds