Witamy, Gościu
Użytkownik Hasło Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej

ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej 23/11/2012 09:22 #1

• ania3111
  • ( Admin )
  • ania3111 Avatar
  • Podziękowania 1
Firma Ortocentrum Sp z o. o. poszukuje osoby po amputacji, która wzięłaby udział w projekcie badawczym nad czynnościami bioelektrycznymi osób z amputacją kończyn.
W ramach projektu wykonana zostanie dla kandydata proteza kończyny dolnej na bazie wysokiej klasy komponentów i materiałów. Zainteresowane osoby spełniające kryteria wymienione poniżej proszone są o kontakt mailowy - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub telefoniczny 609721610.
1. Wiek od 18 do 60 roku życia
2. Amputacja w obrębie uda (powyżej stawu kolanowego)
3. Dyspozycyjność (regularne comiesięczne wizyty w ośrodku badawczym w Częstochowie)
4. Miejsce zamieszkania – umożliwiające sprawne przemieszczanie się w ramach regularnych wizyt.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re: ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej 25/11/2012 19:15 #2

• polon
  • ( Użytkownik )
  • polon Avatar
Dzień dobry
Jestem po amputacji prawej kończyny dolnej powyżej kolana.
Jestem chętny do udziału w badaniach
Mieszkam w Częstochowie

Re: ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej 17/12/2012 15:53 #3

WITAM !
JESTEM PO AMPUTACJI KOŃCZYNY DOLNEJ
POWYŻEJ KOLANA,JESTEM CHĘTNY NA BADANIA.!!!
POZDRAWIAM GORĄCO.

Re: ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej 18/12/2012 07:31 #4

• ania3111
  • ( Admin )
  • ania3111 Avatar
  • Podziękowania 1
Świetnie, wysłał Pan zgłoszenie do Darka?

Re: ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej 18/12/2012 08:09 #5

Również jestem po amputacji kończyny dolnej powyżej kolana i byłbym zainteresowany.

Re: ogłoszenie- poszukujemy osoby po amputacji kończyny dolnej 18/12/2012 09:18 #6

• ania3111
  • ( Admin )
  • ania3111 Avatar
  • Podziękowania 1
Bardzo proszę o wysłanie zgłoszenia na e-mail podany w ogłoszeniu. Z tego co wiem, wczoraj wszystkie kandydatury zostały przekazane na uczelnię, ale może jeszcze uda się zaktualizować listę.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.307 seconds